Cursul “Tehnicile Luminii Hristice si Activarea Constiintei Hristice”, in 4 aprilie, la Timisoara

Tehnicile Luminii HristiceNu intamplator am programat cursurile “Flacara Violet, Reiki Crestin si Energia Spirituala a Bibliei” si “Tehnicile Luminii Hristice si Activarea Constiintei Hristice” in Postul Pastelui, primul in 28 martie, iar cel de-al doilea in 4 aprilie. Rezonanta benefica a Egregorului Crestin ne poate ajuta sa facem un salt evolutiv spiritual si energetic fara precedent.

Treaba sta cam asa: cu Flacara Violet ne curatam, purificam structurile, biocampurile si chakrele. Initierea in Reiki Crestin ne armonizeaza Reiki-ul japonez cu Egregorul Crestin. Initierea in Energia Spirituala a Bibliei ne pune in contact cu Energiile Vindecatoare Hristice. Suntem deci pregatiti pentru Tehnicile Eseniene ale Luminii Hristice – trei la numar si vechi de cand lumea, se pare. Constiinta Hristica devine functionala prin activarea chakrelor superioare si armonizarea lor cu cele 7 chakre arhicunoscute.

Din acel fast moment, orice terapie pe care o vom face va implica mai mult Divinitatea si mai putin puterea noastra personala efemera si discutabila. Vom avea putinta Amplorii Manifestarii lui Dumnezeu.

2 Responses to Cursul “Tehnicile Luminii Hristice si Activarea Constiintei Hristice”, in 4 aprilie, la Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*