Despre terapia relatiilor

Terapia relatiilorRelatia dintre doi oameni care convietuiesc mai mult timp impreuna devine un fel de a treia entitate. Aceasta noua entitate contine “particele” din fiecare membru al cuplului, emotii pozitive si negative, stocate ca si “forme gand”, programe autoinduse si induse, conditionari de natura sociala, sexuala, karmica, ancestrala, amprente negative si, de ce sa nu o spunem, ingerasi sau “isi vara dracul coada”. Evident, relatia ar trebui sa fie plamadita doar din iubire neconditionata, dar…

Modul cel mai cinstit de a actiona cu Lumina asupra unei relatii este cel in care “topesti”, alchimizezi, elimini, anihilezi toata “mazga” spirituala adunata in timp, produsa de cei doi parteneri, dar si de mediul exterior. Daca in entitatea-relatie mai este iubire, atunci cei dor vor ramane impreuna si vor traversa o perioada fasta.

Uneori insa, mazga conditionarilor sociale, materiale, de obisnuinta este liantul care mai tine “sandramaua”. Odata facuta “curatarea” si “umplerea cu Lumina”, acest liant se topeste si cei doi nu mai au niciun motiv sa ramana impreuna ca si cuplu, deznodamantul fiind despartirea. Aceasta va fi insa lina, amiabila, fireasca si cei doi vor ramane prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*