Despre Tehnicile Japoneze de Reiki

Gendai ReikiPentru practicantul modern de Reiki non-traditional (Usui Tibetan, Karuna, Shamballa etc.), insusirea tehnicilor japoneze si aplicarea lor constanta sunt foarte importante. De ce? Pentru ca sistemele moderne au exclus, cu exceptia autotratamentului clasic, orice actiune asupra propriei structuri energetice (activarea puternica a palmelor altfel decat prin desenarea simbolurilor).

De asemenea, nu au in “patrimoniu” tehnici punctuale si nici metode specifice de tratament emotional, de taieri ale legaturilor nedorite, de improspatare a matricii sangelui etc. Tehnicile japoneze constituie Cursul de Usui Shiki Reiki (Reiki Traditional) si de Gendai Reiki si se studiaza si exerseaza intensiv. Sunt foarte puternice, directe si ne “aduc cu picioarele pe pamant”.

“Perla Coroanei” Reiki-ului japonez o constituie insa Reiju. Reiju este o tehnica speciala energetica si de scurta durata, care seamana, din punct de vedere energetic si… tactic, cu o initiere, cu un acordaj. Cunosc 16 tipuri de Reiju, pe care le-am primit si invatat de la eruditul Maestru Aurelian Curin. De altfel, cred ca doar noi doi suntem “antrenati” sa predam Reiju in Romania. Reiju este, da, un curs care se adreseaza in mod exclusiv Maestrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*