Relatia cu Maestrul

Maestrul si studentulRelatia cu Maestrul are aceleasi ingrediente care compun TAO (Yin-Yang): Lumina-intuneric, Iubire-ura, Atractie-respingere, Ingeri si demoni. Maestrul mi-a ridicat capacul de pe tomberonul personal de gunoi, incepand sa scoata refularile mele si, uneori, programele karmice in asteptare.

Cele mai des intalnite cazuri sunt cele in care, daca sunt de sex feminin, transfer asupra Maestrului nevoia mea de iubire si ura. Il vreau al meu, pentru ca apoi sa il ucid. De ce? Pentru ca i-am ridicat o statuie si ulterior constat ca e plina de rahatei de porumbel, ca orice alta statuie. Nu are rost sa ma mint! Acest proces este verificat de atatea milioane de ori incat il iau ca atare. Accept ca Maestrul iti deschide sufletul, nu te invita in pat. Eu il invit! Daca mi se intampla cele de mai sus, ce este de facut?

1. Vorbesc deschis, ii spun despre noua mea tacaneala/obsesie; actionez.

2. Accept faptul ca este problema mea daca brusc il consider ca fiind iubitul/tatal ideal.

3. Il rog sa faca tratamentul relatiei dintre mine si el.

4. Nu-l port in suflet 24 de ore din 24. Il vad ca pe un partener de antrenament de… tango australian. Odata terminat dansul (seminarul, cursul), il “desurubez” si-l pun in cutiuta. Eventul, daca-mi vine, il contactez telepatic si-i spun un banc bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*