Chirurgia PSI. Chirurgia Energetica.

Chirurgia energeticaStructura energetica interioara a corpului omenesc este reprezentata de canalele sau meridianele energetice. Pentru a intelege rational, putem face analogia cu vasele sanguine. Exista canale energetice principale, secundare si, ca in cazul vaselor capilare, canalicule care ajung peste tot, pana in varfurile degetelor. Exista doua “pompe” care pun in miscare “ceea ce curge” prin reteaua energetica: in dantienul inferior – hara, si in torace. Sistemul de chakre este si el implicat in buna functionare a sistemului energetic interior.

Ce “curge”? Prana, chi, ki, mana, reiki, ruach, Lumina, la care se adauga energia Pamantului, plus “Dumnezeu cu mila”. Circulatia optima a energiei este de multe ori blocata pe anumite ramuri ale retelei energetice, provocand daune structurii noastre fizice – corpul. Cauzele blocarii energiei sunt doua:

– fizice, legate de moduri defectuoase de hranire, respiratie, posturi corporale, somn;

– emotionale, legate de “fixarea” emotiilor negative in anumite zone si organe.

Blocajele energetice “fizice” se elimina prin chirurgia energetica, iar cele emotionale prin chirurgia PSI (sau emotionala). Tehnicile energetice nu implica participarea pacientului la “operatie”, pe cand cele PSI (emotionale) presupun participarea activa a subiectului la procedura de deblocare. Uneori, blocajele energetice si emotionale vechi duc la “inchistarea” in materie: chisturi, noduli, fibroame, calculi, ocluzii, tumori.

5 Responses to Chirurgia PSI. Chirurgia Energetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*