Evenimente de neratat in luna noiembrie, cu Maestrul Aurelian Curin, la Timisoara

Impreuna cu Maestrul Aurelian Curin (stanga)Cu bucurie va anunt prezenta Maestrului Aurelian Curin la Timisoara, in luna noiembrie a acestui an. Veti avea astfel ocazia sa participati la cateva evenimente deosebite:

  • Workshop Regenerare Celulara, 15 noiembrie 2015

Conceptul de regenerare a organelor, parte a literaturii sacre a multor religii, este intalnit in invataturile orale pline de intelepciune ale indigenilor de pe alte meleaguri si este considerat dreptul nostru primit la nastere. La inceputul anilor 1980, scrierile primite prin channeling de catre Kryon, Seth, Ramtha sau Abraham dezbateau acest subiect despre care se cunostea atat de putin. Lucrurile nu au ramas doar in domeniul spiritual, ci au evoluat, trecand in domeniul stiintific, unde 10 ani mai tarziu, un grup de cercetatori din Uniunea Sovietica au deschis calea posibilitatii regenerarii organelor sau chiar a inlocuirii acestora. Initial realizata cu ajutorul aparatelor, aceasta posibilitate devenita certitudine a evoluat ulterior in implementarea schimbarilor ce pot avea loc direct in constiinta umana cu rezultate deosebite. Aceasta experienta intensa este posibila la cea mai inalta frecventa si anume “Nivelul Creatorului”. Programul cunoscut acum ca fiind Noua Cunoastere Rusa poate fi folosita pentru a trata orice afectiune, vindecarea instantanee fiind posibila.

Procesele si metodele invatate in cadrul workshop-ului vor fi utilizate nu numai pentru propria autovindecare, ci si pentru terapia altor persoane, inclusiv la distanta. Pe masura ce veti integra la modul subtil toate instrumentele si metodele doabndite, va veti restabili sanatatea corpului fizic si veti avea capacitatea de a va vindeca aspectul financiar, relatiile, inlcusiv drumul pe care il parcurgeti in viata. Workshop-ul va permite dezvoltarea unei constiinte superioare, multe transformari avand loc chiar in cadrul acestuia. Veti invata despre curatarea camerei de energii nedorite, eliminarea blocajelor ce ne impiedica sa primim din partea Universului, curatarea diverselor traume din cadrul familiei, vindecarea multidimensionala, regenerarea coloanei vertebrale, reconectarea la propriul suflet, procesul iertarii, procesul umbrelei, procesul de schimbare, procesul de transformare a realitatii, co-crearea abundentei etc.

In cadrul Ezoteric Fest Timisoara, editia XV, 12-15 noiembrie 2015:

  • Conferinta Calea Reiki, 14 noiembrie

O conferinta sustinuta de Maestra Reiki Traditional Lucica Toroipan, singura persoana din Romania ce a fost initiata de catre una dintre Maestrele doamnei Takata, doamna Mary McFadyen. La finalul acesteia, participantii vor putea primi, daca doresc, “Binecuvantarea Reiki”.

  • Conferinta Noua Cunoastere Rusa, 14 noiembrie

Conferinta sustinuta de dr. Aurelian Curin despe vindecarea prin intermediul constiintei. Participantii vor invata doua procese.

  • Conferinta Qigongul Taoist al Luminii, 15 noiembrie 

Desi pare o practica simpla, aceasta forma de Qigong cu o vechime de peste 2600 de ani va duce la un nivel avansat de Qigong, daca puteti sa urmati naturaletea, lasand totul sa treaca.

Inscrierile la workshop se efectueaza pana in data de 7 noiembrie, inclusiv trimitand un mail cu numele, prenumele si numarul de mobil pe adresa acurin@gmail.com. Detalii gasiti si pe http://reiju.org/reiju/.

2 Responses to Evenimente de neratat in luna noiembrie, cu Maestrul Aurelian Curin, la Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*