Workshop-ul Qigong Taoist al Luminii, in premiera, la Timisoara

Lao TzuIn 21-22 noiembrie, Maestru Aurelian Curin va sustine la Timisoara, in premiera, Workshop-ul Qigong Taoist al Luminii. Locurile sunt limitate, astfel ca se recomanda o inscriere cat mai rapida pentru a nu pierde oportunitatea invatarii unui sistem vechi de peste 2600 de ani, provenit de la inteleptul antic Lao Tzu, faimosul filozof si poet din China. Practicat de preotii taoisti la rasaritul soarelui, Qigongul Luminii este o practica antica chineza pentru autovindecare, restabilirea sanatatii, dezvoltarea energiei si o viata lunga armonioasa. In China, Qigongul Taoist al Luminii devine cunoscut la inceputul anilor 1990 datorita rezultatelor deosebite obtinute, in special in diverse afectiuni grave, dar si eforturilor depuse de maestrul Shu Shitai de a aduce la lumina acest stil minunat de Qigong. In afara Chinei, spre desoebire de alte forme de Qigong cunoscute in lume,  Qigongul Taoist al Luminii este o forma rar intalnita, unicitatea sa constand in a porni din interior spre exterior – “miscand energia vei misca corpul”, adica o forma de meditatie in miscare, accentul puanandu-se pe simplitate si lipsa efortului.

In practica Qigongului Taoist al Luminii exista cinci stape, fiecare dintre acestea fiind initiata de catre o anumita postura si cuvinte pline de semnificatie (mantre), vibratii energetice puternice ce va ajuta sa va conectati cu vechea constiinta a iluminarii. Prima secventa va dezvolta energia rinichiului – rezervorul energiei fizice, fiind util in vindecarea sindromului de oboseala cronica, durerilor de spate sau problemelor organelor de reproducere. Cea de a doua secventa va imbunatati digestia si absorbtia alimentelor, lucrand pe stomac, splina si pancreas. A treia secventa ajuta la cresterea concentrarii si a claritatii mentale, imbunatatirea memoriei si fiind util in caz de stress sau insomnie. Secventa a patra ne vindeca emotional pierderile sau traumele persoanale, crescand in interior starea de pace si bucurie. Ultima secventa ne ajuta sa ne reamintim cine suntem cu adevarat, de unde venim si sa primim energie direct din Univers.

In acest workshop veti invata care sunt secventele minunate ale acestui tip special de Qigong si modul in care actioneaza la nivelul corpului, pe masura ce va insusiti pas cu pas procesul practicii acestuia. Fiecare participant va primi personal initierile in fiecare dintre cele cinci secvente, avand apoi deschisa calea experimentarii personale. Pentru a participa la acest seminar trebuie sa va inscrieti  trimitand un mail cu detaliile dumneavoastra (nume, prenume, adresa de mail, numar telefon mobil) la adresa acurin@gmail.com, iar mai multe detalii va invit sa cititi la link-ul urmator: http://reiju.org/reiju/?page_id=6073. Ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*