SEMNE BUNE ANUL ARE: CURSURI LA PRETURI PROMOTIONALE IN PRIMELE TREI LUNI ALE LUI 2016!

Cursuri 2016Inceputul de an aduce vesti bune! Din dorinta si nevoia de a face Reiki-ul mai accesibil si eficient pentru doritorii de Cunoastere, TOATE CURSURILE SUSTINUTE IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2016 LA CABINETUL DE CURSURI SI TERAPII DORU CICA VOR AVEA PRETURI PROMOTIONALE. Astfel, incepand de acum si pana in 31 martie, va astept cu o oferta de cursuri nu doar cuprinzatoare, ci si convenabila fiecarui buzunar. Mai mult, participantii vor primi drept BONUS (GRATUIT!) UN WORKSHOP DE PRACTICA, in care, pe parcursul a 2-3 ore, isi vor putea fixa cunostintele privind aplicarea tehnicilor nou dobandite, workshop care va avea loc la o perioada de 2-3 saptamani dupa finalizarea cursului. Aveti mai jos oferta completa valabila in primele 3 luni ale anului:

Cursuri promotionale modif

De asemenea, o data la 6 saptamani voi organiza un SEMINAR-RECICLARE de 4 ore pentru toti cei care au absolvit in trecut un curs de Reiki si care necesita reluarea notiunilor, tehnicilor si a practicii. In cadrul acestui seminar, pentru cei care doresc si/sau au nevoie, voi face si REINITIERI. Participarea la aceste seminarii se face pe baza de donatie, iar reinitierea contra unei sume de 150 RON.

Tot pe aceasta cale, va anunt ca nu i-am uitat nici pe cei aflati in afara Timisoarei si care nu au momentan posibilitatea de a ajunge la cursuri. Acestia pot beneficia de INITIERI LA DISTANTA PENTRU TOATE SISTEMELE, LA JUMATATE DIN PRETUL PROMOTIONAL (afisat in tabelul de mai sus)! Manualul sistemului si diploma se trimit prin posta.

Asadar, nu e timp de stat, ci de invatat! Avem multa treaba in 2016, cu cat incepem mai repede si mai in “forta”, cu atat mai bine. Va astept sa strabatem impreuna caile Cunoasterii si sa ne continuam Devenirea, asa cum am facut-o si pana acum.

2 Responses to SEMNE BUNE ANUL ARE: CURSURI LA PRETURI PROMOTIONALE IN PRIMELE TREI LUNI ALE LUI 2016!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*