Sistemul samanic Ama Deus (“Love God”)

Ama DeusFaimosul vindecator brazilian Alberto Aguas a oferit “civilizatiei” noastre un sistem misterios de vindecare si crestere sprituala. A fost invatat si initiat in tehnicile secrete de catre vracii tribului Guarani, care povestesc cum, in urma cu 6.000 de ani, au fost vizitati de “fiintele inalte” care venisera din cer in nave imense. Aceste fiinte extra-planetare le-au aratat un numar de simboluri foarte puternice si i-au invatat cum sa le foloseasca in vindecare.

Sistemul utilizeaza, ca “energie de lucru”, Iubirea Divinitatii si un numar de 25 de simboluri ca vehicule pentru energie. Simbolurile sunt elaborate pentru actiuni mult mai specializate decat simbolurile Reiki. Majoritatea tehnicilor sunt vizualizate cu ajutorul ochiului al treilea, cel al mintii, insa se lucreaza si prin intermediul mainilor.

Sistemul se bazeaza pe vehicularea energiei printr-un canal afectiv creat intre Om si Divin, o poarta deschisa iubirii divine, care lucreaza in mod specific prin intermediul Chakrei Inimii. Acest canal este activat cu ajutorul unei mantre specifice rostita de trei ori, printr-o tehnica respiratorie imbinata cu o puternica vizualizare.

Tehnica de baza este extrem de simpla, se poate invata intr-o singura zi, dar necesita o practica indelungata pentru a atinge niveluri ce petru unii dintre noi pot parea adevarate miracole.

Utilizarile vindecarii samanice

– ajutarea unor persoane care sufera profund sa aleaga daca sa traiasca sau nu, optiunea fiind privita dintr-o perspectiva spirituala;

– acordarea de sprijin pentru sufletele decedatilor, ca sa se reintoarca in Lumina;

– tratamentele plantelor si animalelor;

– tratamentul pentru vindecare emotionala;

– ajutarea copiilor nenascuti prin o mai buna ancorare in corpul fizic;

– primirea unui dar spiritual de ziua de nastere;

– aplanarea conflictelor;

– primirea de informatii de natura spirituala in timpul viselor;

– exorcizare;

– tratamente la distanta;

– rezolvarea unor urgente medicale;

– vindecarea fizica si emotionala a inimii.

Sistemul se preda in doua grade, la gradul II invatandu-se si modul de transmitere/initiere.

4 Responses to Sistemul samanic Ama Deus (“Love God”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*