In luna iulie, trei workshopuri de neratat, sustinute de Maestrul Aurelian Curin la Timisoara

Maestrul Aurelian CurinIn perioada 16, 17 si 23 iulie 2016, Maestrul Aurelian Curin sustine in Timisoara trei workshop-uri extrem de interesante – primul despre alimentatie si Reiki (recomandari oferite de catre doamna Takata alaturi de pozitiile de maini pentru diverse afectiuni), cel de al doilea dedicat vindecarii emotiilor prin intermediul fortei inimii, iar ultimul dedicat tehniclor vindecarii emotionale ale maestrei Ethel Lombardi. Descrierile acestora se regasesc mai jos.

SEMINAR ALIMENTATIE SI REIKI – SFATURILE DOAMNEI TAKATA

16 iulie, Timisoara

Putina lume stie ca doamna Takata a studiat nutritia si a folosit nu doar Reiki, dar si alimentatia ca si metode de terapie. Sensei Takata stia ca multe dintre afectiunile pacientilor sai erau cauzate de o dieta improprie.  Astfel ca primul lucru spre care isi indrepta atentia atunci cand lucra cu cineva bolnav era modul in care acesta se alimenta. Iata ca vechiul dicton al lui Hipocrate “Hrana sa iti fie medicament, iar medicamentul hrana” era pe deplin aplicat de linia traditionala de Reiki.

Atunci cand doamna Takata efectua terapia Reiki, deseori oferea sfaturi deosebite pentru o dieta specifica afectiunii respective. Acest obicei a fost continuat pana in zilele noastre de cativa dintre maestrii dansei. Din pacate, acest mic amanunt de o importanta majora este in totalitate fie trecut cu vederea fie uitat fie necunoscut.

In acest seminar veti vedea modul in care doamna Takata oferea sfaturi specifice privind alimentatia in diverse afectiuni pentru o insanatosire grabnica. Veti afla apoi secretele unei alimentatii corespunzatoare atat pentru practicianul si maestrul Reiki, ce anume ar trebui consumat si cand pentru ca efectul terapiei Reiki sa fie maxim.

Si chiar mai mult decat atat… veti explora vechile indicatii oferite de sensei Chujiro Hayashi si Hawayo Takata pentru folosirea terapiei cu palmele in cadrul afectiunilor ce se pretau la recomandari privind modul de alimentatie. Unde va fi cazul se vor oferi indicatiile nivelului secund de Reiki Traditional. De asemenea, veti explora mai profund bazele a cateva dintre retetele doamnei Takata pe care aceasta le recomanda in diverse situatii.

Urmatoarele notiuni teoretice si practice vor fi acordate:

-sfaturi generale asupra alimentatiei

-cum ne infatisam inainte de a lua masa

-ce alimente este indicat sa le evitam

-recomandarile doamnei Takata pentru o dieta echilibrata

-ce spunea domana Takata despre alimentatie in jurnalul sau

-recomandarile lui sensei Takata privind alimentatia si diversele afectiuni

-cele doua cocktail-uri consumate de sensei Takata

-salata Reiki

-clasificarea alimentelor dupa traditia orientala

-cum se echilibreaza organismul  folosind alimentele yin si yang

-combinatiile alimentare recomandate pentru o buna digestie

Nota: La finalul seminarului va fi oferita tuturor participantilor o initiere traditionala ce amplifica forta energiei ce o folositi pana in acest moment.

Ora de incepere: 10.00

Taxa de participare: 100 euro


SEMINAR VINDECAREA INIMII

17 iulie, Timisoara

Un seminar unic, ce va va ajuta sa aduceti atitudini pozitive si solutii problemelor si provocarilor din viata. Veti invata cum sa coborati din minte in inima si sa va conectati la inocenta , iubirea neconditionata si intelepciunea care salasluiesc in aceasta.

Acest seminar este o oportunitate de a experimenta mai multa iubire de sine, incredere si bucurie de viata, folosind puterea de vindecare a inimii. Forta vindecatoare a inimii ne va permite sa intram intr-un spatiu in care vom invata sa simtim, sa constientizam senzatiile din noi insine si sa apelam la inteligenta interioara profunda care doreste sa fie traita si experimentata.

Veti invatati exercitii, metode si tehnici de terapie ce acceseaza, sustin si dezvolta energia inimii.  Aceste metode si multe altele au fost transmise Maestrului Aurelian Curin de catre maestra sa, Himani, in cadrul pregatirii Maestriei Reiki, fiind o conditie obligatorie pentru a accede la aceasta. Va veti insusi metode prin care sa faceti fata situatiilor dificile si provocatoare, neasteptate din viata, cum ar fi: diverse boli, decesul unei persoane dragi sau vindecarea unor relatii –  avand o atitudine pozitiva si o intelegere mai profunda, plina de intelepciune modificarilor pe care viata le poate aduce. Prin diverse meditatii de vindecare o sa va imbunatatiti comunicarea de la inima la inima, atingand astfel armonia interioara.

Toti participantii vor primi o binecuvantare destinata vindecarii, ce ii va ajuta sa se reconecteze la esenta lor, astfel ca vindecarea sa poata avea loc chiar din centrul fiintei precum si o initiere ce amplifica foarte multa capacitatea inimii de a transmite si primi vindecare. Atat binecuvantarea destinata vindecarii, cat si initierea amplificarii capacitatii vindecatoare a inimii fac parte din metodele traditionale ale initierii.

Seminarul va avea urmatoarele subiecte teoretice si practice:

-De ce este importanat inima in vindecare

-Legatura dintre inima si Reiki

-Exercitii ce constientizeaza, dezvolta si sustin energia inimii

-Cum sa vorbim cu inima

-Cum sa ascultam cerintele inimii

-Cum dezvoltam Lumina din Inima – 2 metode

-Cum meditam pentru a avea o inima bucuroase

-Cum putem vindeca relatiilor

-Cum folosim energia inimii in caz de manie, depresie sau frustarre

-Ce facem cand avem un soc/suparare emotional(a)

-Cum putem atinge Pacea interioara

-O binecuvantare vindecatoare pentru a vei in contact cu centrul profund al fiintei voastre

-O initiere pentru a activa foarta vindecatoare a inimii

Ora de incepere: 10.00

Taxa de participare: 100 euro


TEHNICILE ELIBERARII EMOTIONALE ETHEL LOMBARDI

23 iulie, Timisoara

In sfarsit un seminar despre emotii si Reiki prezentand pentru prima oara in partea de vest a tarii tehnicile eliberariii emotionale invatate de la maestra Diane Levine, cea care a fost organizatoarea cursurilor maestrei Ethel Lombard timp de peste 25 de ani.  Maestrul Aurelian curin a avut sansa,  curiozitatea si oportunitatea sa fie pregatit in aceste secrete ale uneia dintre cele mai eficiente terapeute si creatoare a unor tehnici ce exteriorizeaza emotiile lasand interiorul complet detasat. Aceste metode au fost dezvoltate de o pionera in medicina energetica, si anume doamna Ethel Lombardi, cea de a doua maestra Reiki din lume initiata de de catre doamna Hawayo Takata in 1976. Ethel a dorit ca prin aceste metode oamenii sa poata intra in contact cu propria lor fericire intr-un mod rapid, simplu si usor.

Daca sunteti afectat de emotii care se repeta la un anumit interval de timp, de anumite imagini sau actiuni desfasurate in trecut, inseamna ca aceasta puternica metoda de eliberare energetica emotionala este destinata chiar dumneavoastra.

Sunteti bineveniti in acest workshop daca doriti sa:

-sa eliberati emotiile negative ce au efect asupra vietii tale

-sa simtiti o profunda fericire

-sa simtiti ca viata este perfecta chiar in mijlocul stressului zilnic

-sa eliminati durerea fizica

-sa dobanditi o profunda abilitate de a avea incredere in voi insiva

-sa aveti o capacitate mai profunda de a iubi

Veti invata ce emotii pot fi stocate in diferite organe ale corpului, cum si de ce regasesc acolo si cum sa le eliberati fara durere. Veti oferi si veti primi o sesiune de terapie pentru a elimina orice tipar energetic vechi ce se regaseste in corpul dumneavoastra, ceea ce va inalta inima si ridica spiritul in urma acestui proces.

De asemenea, in cadrul acestui seminar veti invata teoretic si practic cele noua zone specifice in care se regasesc in mod predominat emotiile, metoda folosita de maestra Ethel Lombardi pentru a le elibera, precum forma diamant, reechilibarea energiilor dupa terapie si o metoda separata ce poate fi folosita pentru astm sau pentru a fi folosita dupa meditatie. La finalul seminarului veti primi o initiere traditionala pentru amplificarea energiei.

Tehnicile Maestrei Ethel Lombardi reprezinta atat un proces psihologic in sine, cat si o tehnica energetica foarte eficienta in acelasi timp. Aceste tehnici se pot folosi separat sau in timpul unei terapii pentru gradul I sau II. Puteti afla mai multe despre metodele maestrei Ethel Lombardi citind acest articol.

Marturia unei participante nu poate decat sa fie edificatoare asupra acestui seminar: “Va multumesc frumos pentru acest seminar SUPER interesant si util. Dupa terapie ma simt excelent, am foarte multa energie si corpul se simte foarte usor.”

Ora de incepere: 10.00

Taxa de participare:  150 euro

Cei care aleg sa participe la primele doua seminarii (Alimentatis si Reiki si Vindecarea Inimii) beneficiaza de o reducere de 20 eur, iar cei ce aleg sa participe la toate cele trei seminarii beneficiaza de o reducere de 40 euro. Inscrierile se fac direct pe adresa de e-mail acurin@gmail.com. Numarul participantilor este de maxim 5-6 persoane pentru fiecare workshop, iar ocuparea locurilor are loc in ordinea inscrierilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*