Emotii si energii

Emotiile reprezinta “marfa” pe care o produce corpul emotional (structura emotionala a omului) ca reactie la ceea ce i se intampla din exterior (evenimente, stimuli, persoane). Emotiile sunt de doua feluri: pozitive si negative. Aceasta impartire dramatica este valabila pentru oamenii aflati inca in Legea Karmei, unde care domneste separarea – legea contrariilor (adica: bine/rau, frumos/urat, benefic/malefic).

Un salt enorm in Elevarea Spirituala il reprezinta digerarea perfecta, detasata a emotiilor (indiferent de tipul lor), extragerea nutrientilor din el si eliminarea urgenta a deseurilor (“caca” emotional). Marele Salt, Iluminarea, face ca acest Corp Emotional sa fie dizolvat, resorbit in straturile Corpului Sufletesc (Structura Noesica). La acest nivel, omul nu mai produce/simte emotii, deoarece este UNA cu mediul si evenimentele inconjuratoare.

Emotiile pozitive sunt generatoare de Energii care ne hranesc corpul si mintea. Uneori, generam atat de multa energie incat putem da si altora. Daca “informam” energia data altora, devenim formatori de opinie. Emotiile negative sunt consumatoare de Energii vitale si spirituale ale corpului nostru (existente deja).

Exista 3 tipuri de Energii umane: energia sexuala (generata de organele sexuale), energia vitala (chi, prana), stocata in abdomen (hara), si energia spirituala, stocata in cap si gat (Dantienul superior). Omul are din Proiect Divin strania capacitate de a-si transforma aceste Energii dintr-una in alta (transmutare, alchimizare). Atunci cand “Transformatorul” se defecteaza, in corp se produce un dezechilibru energetic si asta duce la imbolnavire. Cunoastem insa metode si tehnici pentru repararea acestui “Transformator”.

Energiile negative create de Corpul Emotional, daca nu sunt metabolizate corect (adica: sa accept ca le am, sa constientizez ca sunt propriul meu “produs” si sa nu dau vina pe nimeni, sa extrag invatamintele, sa elimin resturile), se depoziteaza/stocheaza in celulele, tesuturile, organele, sistemele corpului. Cum se face aceasta stocare? Emotia este o Informatie care patrunde in matricea energetica a organului respectiv si astfel il “vampirizeaza” de energia vitala necesara functionarii optime. Mai face ceva negativ: modifica soft-ul de functionare al organului. Asadar, fara energie suficienta si cu programul de functionare “virusat”, evident ca organul se va imbolnavi.

Cunoastem in amanunt harta distrubutiei emotiilor negative in anatomia noastra. Este atat de importanta curatarea corpului nostru de Energiile emotiilor blocate incat, de multe mii de ani si pana in prezent, samanii, vracii, magicienii, terapeutii, vindecatorii, psihologii au elaborat tehnici puternice si eficiente ca un pas esential in vindecarea trupului. Indiferent de bola si de organul bolnav, idiferent de provenienta tehnicii folosite, tiparul este acelasi:

– caut impreuna cu pacientul emotia negativa; gasesc trauma emotionala;

– “sterg” din Aura, din chakra (sau chakrele afectate) programul de virusare;

– extrag sau transform (asta e mai greu) energia blocata in organul bolnav;

– aduc energie vitala proaspata in organ (stiu multe tehnici).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*