Tehnici avansate Munay-Ki

Nota: Acest curs terapeutic, conceput in doua module, se adreseaza exclusiv acelora care au primit initierile in sistemul samanic Munay-Ki, au primit Piatra Pi si au lucrat ritualurile.

Primul modul se numeste Tehnica Iluminarii. Aici invatam un pic altfel despre chakre, aura (Campul Energetic de Lumina) si despre modul nefast in care traumele noastre emotionale se “lipesc” de aura, devenind programe negative, care se descarca in sistemul nervos central printr-o chakra, producand astfel grave prejudicii sanatatii fizice, psihice si emotionale. Practica tocmai in asta consta: invatam un protocol terapeutic in pasi foarte bine stabiliti, care sa curete, sa “razuiasca” din aura acest program si sa puna chakra afectata in regimul optim de functionare. De asemenea, vom invata o metoda insolita de diagnosticare prin testarea rezistentei muschilor – kinesiologia.

In cadrul modulului doi, invatam despre Energiile cristalizate – asa numesc maestrii samani cutitele, sagetile si sabiile de energie densa, malefica pe care alti oameni, cu stiinta sau fara stiinta, le “infig” uneori in corpul nostru fizic. Depistam aceste “arme”, curatam rana si smulgem, extragem aceste energii dense, efectul fiind disparitia brusca a durerii si o rapida insanatosire.

Tot la cest curs, vom vorbi despre Posesie. Nu despre Posesia demonica (care este foarte rara), ci despre Spiritele Intruse – oameni decedati in conditii brutale (accidente, sinucideri) si care, uneori, se ataseaza de un om viu si-i paraziteaza sistemul nervos central. Invatam sa depistam entitatea si, printr-un ritual formidabil, sa o extragem intr-un cristal de cuart si apoi sa o eliberam in siguranta. Facem un luru grozav: eliberam in acelasi timp doua spirite – unul intrupat (pacientul), celalalt destrupat, dar blocat in evolutia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*