Lansarea cartii “9+9 Terapii cu Lumina (povesti PSI adevarate)”

Lansare 9+9 Terapii cu LuminaIn 13 aprilie 2013, la libraria Carturesti din Iulius Mall Timisoara, a avut loc lansarea primei mele carti – “9+9 Terapii cu lumina (povesti PSI adevarate)”. Numarul a purtat noroc, fiindca spatiul s-a dovedit a fi neincapator pentru cei veniti sa participe la eveniment. Le multumesc, fiecaruia in parte, ca si-au facut timp sa imi fie alaturi la acest inceput de drum literar, care va fi, indraznesc sa sper, unul lung si cu un peisaj din ce in ce mai spectaculos. Dar sa las aprecierile pe seama cititorilor mei!

Stefan DunaDupa scurtul, dar sincerul discurs al subsemnatului, a vorbit mestesugit bunul meu amic Stefan Duna, ezoterist de seama si critic avizat. Nu a fost primul feedback pe care l-am primit referitor la scrierea mea, insa a fost, cu siguranta, unul dintre cele mai interesante si de interes. M-am bucurat nespus sa imi vad „opera” si prin filtrul altor ochi ai al altei intelegeri. Ii multumesc si pe aceasta cale si ii promit sa-l mai invit si la urmatoarele lansari!

Primii mei cititoriTrebuie sa recunosc ca atmosfera a fost una speciala, calda si plina de buna dispozitie. A ajutat enorm la anihilarea emotiilor sa vad chipuri vesele, prietenoase si interesate de ceea ce aveam de oferit. Cel castigat insa e foarte posibil sa fi fost eu, fiindca, pe langa aprecierile celor veniti, am primit chiar si cadouri! Le voi pastra cu drag, desigur pe cele neperisabile!

Doua dintre personajele cartiiIneditul acestui eveniment a fost faptul ca au fost prezente majoritatea personajelor, o dovada in plus a faptului ca istorisirile cuprinse in carte, desi poate vor ramane peste trecerea timpului niste povesti, sunt cat se poate de reale. Reprezinta o parte din existenta mea si a unor oameni deosebiti, care au invins boli grave, prin credinta, dragoste de viata si, desigur, o lupta crancena. Iar experientele adunate consider ca pot fi de folos si altora, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care m-am decis sa le aduc la lumina tiparului.

Sesiune de autografeCelor are au achizitionat deja  “9+9 Terapii cu lumina (povesti PSI adevarate)”, le doresc lectura placuta si le astept intrebarile pe adresa de e-mail doru@terapiiculumina.ro, iar celor interesati sa o procure, le astept comenzile pe aceeasi adresa. Acum va las sa urmariti filmul lansarii, asa cum a fost inregistrat la “locul faptei”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*