NOU – Citiri numerologice in sistemul vedic Akara

Sistemul de numerologie Akara este un sistem rar, foarte precis de numerologie, bazat pe data nasterii, in care se utilizeaza arta si stiinta numerelor pentru a dezvalui psihologia profunda, provocarile din viata, darurile, abilitatile si destinul unic al fiecarei fiinte. “Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru si cel mai precis. Prin intermediul sau invatati sa schimbati destinul oamenilor“, spunea Yogi Bhajan.

Numerologia Cercului Luminii este o metoda prin care ne putem intelege mai bine pe noi insine, dar si experientele prin care trecem prin viata. Prin calcule simple, putem determina care sunt punctele forte si provocarile din viata noastra, dar si modul in care putem sa cream un echilibru, astfel incat sa se asiguram succesul.

Cercul Luminii infinite poate revela diverse tipuri de informatii care au la baza doar studiul datei de nastere. Astfel se pot observa tipul personalitatii, lectiile de viata, talentele de care dispunem atunci cand venim in aceasta lume. Asadar, aveti o ocazie unica de a veni in contact cu aceasta metoda speciala care dezvaluie multe dintre secretele ascunse in data nasterii.

Oferta include citiri numerologice individuale de baza. Pentru efectuarea citirii este necesara data nasterii – zi, luna, an, iar pentru cei aflati la distanta si o fotografie recenta. Durata unei sedinte este de 1-1.30 h, cu cei din alte orase decat Timisoara aceasta urmand sa aiba loc telefonic. Inaintea intalnirii propriu-zise sau telefonice, fiecare trebuie sa pregateasca si 5 intrebari esentiale din viata, al caror raspuns o/il framanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*