Codurile Vindecatoare

Originea

Codurile Vindecatoare i-au fost “date” prin revelatie medicului american Alex Loyd in anul 2001. De 12 ani incercase zadarnic sa gaseasca un remediu pentru depresia clinica de care suferea sotia sa. Incercase toate posibilitatile: psihoterapie, vitamine, minerale, tehnici de eliberare emotionala, rugaciuni, antidepresive etc. Simptomele depresiei continuau sa se agraveze. Intr-o zi, in decurs de 3 ore, s-a produs o minune.

Se intorcea de la un seminar de terapii alternative din Los Angeles. Era in aeroport asteptand sa se imbarce in avion, cand l-a sunat sotia sa. Avea o criza severa de depresie. A incercat sa o linisteasca la telefon, pana cand insotitoarea de bord i-a cerut sa il inchida. A hotarat sa se roage. Acela a fost momentul de start: “Dumnezeu a inceput sa downloadeze in mintea si inima mea ceea ce numim Codurile Vindecatoare.”

Citea in propria minte detaliile unei metode de autovindecare despre care nu mai auzise. A inceput sa scrie si a scris 3 ore. Ajungand acasa, i-a aratat sotiei cum sa faca si dupa 45 de minute ea a iesit din criza. In 3 saptamani s-a vindecat. Ulterior, medicul a constatat la cabinetul lui ca metoda functioneaza si pentru alte boli.

Ce sunt Codurile?

Codurile sunt pozitii stationare ale mainilor in dreptul a patru zone distincte – intre sprancene, tample, maxilare si gat. Din punct de vedere energetic, este evident ca fluxul bioenergetic din degete atinge glandele endocrine: hipofiza, epifiza, talamus, hipotalamus, hipocamp, amigdala si tiroida.

Pe durata executiei unui cod (intre 5-12 minute), persoana care isi face autotratamentul va spune, in gand sau soptit, o afirmatie, ca o mantra, in mod continuu. Exemplu: “Aleg sa-i iert pe cei care m-au ranit si sa accept iertarea. Aleg sa ma bucur de viata si sa o sarbatoresc. Aleg sa ma iubesc pe mine insami/insumi.” Cursul ofera o multitudine de variante din care fiecare isi alege afirmatia, in functie de propriul sistem de valori si de afectiunea medicala.

Exista un ciclu de baza de 12 zile. Fiecare zi are 2 coduri care se executa o data sau de mai multe ori pe zi. Codurile sunt complet diferite de la o zi la alta. Pozitiile succesive ale mainilor sunt date in curs si evident nu trebuiesc memorate. Observatie: Lipsa de logica rationala a succesiunii codurilor mi-au dat initial incredere ca sistemul i-a fost revelat doctorului Loyd; ulterior am vazut rezultatele uneori miraculoase si acum CRED.

Din punct de vedere spiritual, codurile cauta implementarea la nivelul subtil al glandelor endocrine a energiilor virtutilor umane. Fiecare zi este dedicata uneia dintre aceste virtuti: Iertarea, Anularea actiunilor daunatoare, Eliminarea cedintelor nesanatoase, Iubirea, Bucuria, Pacea, Rabdarea, Bunatatea, Integritatea, Increderea, Smerenia, Stapanirea de sine.

Actiunile Codurilor reseteaza programele endocrine si determina mecanismul intern de autovindecare sa inceapa sa functioneze. Cursul ofera o lista in ordine alfabetica cu principalele boli si virtutea cu care este asociata fiecare, permitand dupa primele 12 zile continuarea Codurilor dupa un algoritm personalizat.

Codurile Vindecatoare reprezinta un sistem de Autovindecare, deci de Autotratament. Este si un indemn de a ne lua la propriu viata si sanatatea in propriile maini.

12 Responses to Codurile Vindecatoare

 1. Butnariu Irina Nicola says:

  Buna seara ! Am urmarit emisiunea cu dvs pe 6tv si mi s-a parut fascinanta si in acelasi timp extraordinar de utila metoda de vindecare prin codurile vindecatoare . As dori sa urmez acest curs , sunt din Bucuresti si nr meu de telefon este 0766 276784. Dvs spuneati in emisiune ca noi, cei din Bucuresti ,interesati in a participa la acest curs sa va trimitem nr de telefon si ca ,in momentul in care il veti organiza ne veti contacta ! Va multumesc si astept cu nerabdare organizarea cursului !
  Irina Nicola Butnariu

 2. Manuela Chitea says:

  Buna seara,
  sunt interesata de metoda codurilor vindecatoare si doresc sa particip la urmatorul curs organizat in Bucuresti. Va rog sa-mi trimiteti detalii atunci cand va hotarati sa-l organizati. Multumesc frumos si astept cu interes descifrarea codurilor vindecatoare!
  Manuela Chitea

 3. Ana Suciu says:

  Buna ziua,
  Doresc si eu sa stiu cand aveti cursul de Codul vindecarii la Bucuresti,
  cat dureaza si pretul. Daca aveti la Cluj, pot veni si acolo,sau Deva, Alba Iulia.

  multumesc.

 4. Stoicovici Elisabeta says:

  Buna ziua! As dori sa stiu cand faceti un curs -Coduri vindecatoare-la Timișoara . Multumesc!

  • Doru Cica says:

   Va multumesc pentru interes! Urmatorul curs de Coduri Vindecatoare in Timisoara va fi in data de 27 ianuarie. Pentru programare, va rog sa ma sunati sau sa imi scrieti la numarul de telefon 0744.787.464. Zile senine!

 5. Elena Mariana says:

  Buna ziua.Doresc sa stiu cînd va fi urmatorul curs de coduri de lumina in Bucuresti si cit costa.Va multumesc.Elena Mariana.

 6. Mariana Miron says:

  Buna seara, domnule D. Cica !
  Doresc sa stiu cand organizati la Bucuresti cursul de Coduri Vindecatoare. Astept cu interes detalii de la dvs pt a ma putea inscrie din timp.
  Multumesc,
  Mariana Miron – tel 0721630000

 7. Bogdan says:

  Buna ziua, se pot trimite si online pt a se invata, cu plata lor ? Stima !

 8. Claus says:

  Buna ziua, as fi interesata si eu de achizitionarea cursului de coduri vindecatoare, cat si achizitionarea carti regenerarea organelor
  Cu stima

 9. Luminita Teodorescu says:

  Buna seara

  As dori sa pot participa si eu la acest curs. Este posibil si online? Dac nu atunci puteti sa imi dati va rog detalii cind este urmatorul curs si unde?

  Multumesc frumos

 10. Gabriela says:

  Buna ziua

  Doresc si eu sa cumpar cursul codurilor vindecatoare. Multumesc

 11. Mirela Todosi says:

  Buna ziua,

  Cat dureaza fiecare curs? Cat costa? Unde si pana cand se face plata?
  Multumesc!!
  Toate bune!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*