Lansarea cartii “9+9 Terapii cu Lumina (povesti PSI adevarate)” la Arad

Sporovaiala psiIeri a avut loc lansarea cartii “9+9 Terapii cu Lumina (povesti psi adevarate)” in orasul vecin si prieten – Arad. In spatiul primitor al Librariei Carturesti din Atrium Mall, m-am simtit cel putin la fel de bine ca la prima lansare, cea din Timisoara. Inconjurat de chipuri cunoscute si interesate de ceea ce am cuvantat noi, vorbitorii – subsemnatul si prietenul meu, Stefan Duna (caruia ii multumesc ca mi-a mai facut o data bucuria de a vorbi despre isprava mea literara, in cu totul alte cuvinte, dar la fel de mestesugite), am avut senzatia ca sunt mai degraba la o intalnire cu prieteni vechi si dragi decat la o lansare de carte, astfel ca ne-am intins la “povestiri psi” si parca nu ne mai dadeam plecati.

Prieteni vechi si noiAm fost seriosi, am ras, am vorbit despre experientele mele ca terapeut, unele dintre cele care apar in carte, altele dintre cele inca netiparite, am ciocnit sampanie (Angelli, desigur, cum altfel?) si i-am simtit cum se bucura sincer de acest debut al meu, de faptul ca ne-am intalnit si de tot ceea ce se intampla acolo. Am constatat ca erau prezenti oameni de toate varstele – cel mai tanar sa fi avut vreo 4-5 anisori (a fost, in mod cert, o inedita Zi a Copilului pentru el!), iar cel mai inteleptit trecea de 70, ceea ce e foarte bine, fiindca spiritualitatea nu trebuie sa tina cont de varsta. Asa ca am sporovait mult si bine, iar lansarea a fost o reusita.

Autografe personalizateAm anuntat, pe aceasta cale, faptul ca cea de a doua carte a fost finalizata si urmeaza sa fie pregatita pentru print in urmatoarea perioada. Probabil ca avantul in ale scrisului imi este incurajat si de reactiile primite cu ocazia acestor lansari, care sunt parca menite sa ma asigure, daca mai exista vreun dubiu, ca reprezinta o cale pe care vreau sa merg. Primii pasi au fost facuti, iar atunci cand iti place ceea ce faci, totul e mult mai usor. Si iti iese!

Stocul din AradIn concluzie, la Arad a fost ca in familie, m-am bucurat de intalnire si cu siguranta la fel pot spune si cei care au participat, le multumesc tuturor si ii astept si la viitoarele evenimente. Incepand de ieri, gasiti cartea si pe rafturile librariei Carturesti din Atrium Mall Arad, asta daca sunteti in trecere prin orasul de pe Mures si aveti chef de o lectura interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*