Despre Radiestezie

Despre RadiestezieTrebuie sa recunosc ca, pe timpul “pubertatii” mele PSI, am cam fost obsedat sa invat sa masor. Cu pendulul este usor, chiar si daca doresti sa “intri” in diagnoza starii de sanatate a organelor si sistemelor unui pacient. Eu il folosesc in special pentru raspunsurile “da” – “nu”. 

Povestea

Ma suna un prieten bun si se vaita ca nu mai gaseste cheile de la seif. Recunoaste ca, intr-un moment bahic, le-a ascuns chiar el, dar nu-si mai aminteste nimic. A rascolit toata casa, a adus si o clarvazatoare. Are o suma importanta de care este urgenta nevoie pentru o tranzactie vitala. Ii spun ca, deoarece a manifestat o atitudine emotionala gresita fata de bani, are momentan cam blocat dreptul de a-i avea. Il fac sa promita ca, daca ii gasesc cheile, plateste zeciuiala din suma recuperata (nu mie, ci la cei in nevoie). Nu prea ii convine, pentru ca suma de care are nevoie pentru tranzactie este deja negociata, dar accepta cu sufletul impacat, pana la urma.

Caut cu pendulul prin eliminare si gasesc camera unde teoretic sunt ascunse cheile. Este sufrageria-biblioteca – 3 pereti plini cu vreo 4.000 de volume, de la podea pana la tavan. Iau pendulul si conditionez mental ca varful sa-mi indice locul in care se afla obiectul – sursa de semnal. Cu ajutorul unei scari mobile, determin orizontala pe care se gasesc cheile, scot 2-3 carti si voilà, misiune indeplinita! Dragut este ca nu le-am gasit pe cele ratacite de prietenul meu, ci o alta dublura, foarte ruginita si coclita, ascunsa acolo cu zeci de ani in urma, de bunicul decedat al amicului si despre care nu stia nimeni ca exista.

Deschide seiful si plateste zeciuiala. Merge apoi la notar sa faca tranzactia. Notarul ii zice: “Domnule, ai noroc! Am gresit putin calculul taxelor si impozitelor pe care trebuie sa le achiti. Este deci o suma mai mica.” Cu cat mai mica? Cu cei 10%, bineinteles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*