Energia lui Metatron

Cubul lui Metatron, Timothy ProvostMetatron este un Arhanghel recunoscut de mitologia celor trei religii inrudite – Iudaism, Crestinism si Islamism. Este considerat a fi Scribul lui Dumnezeu, cel mai apropiat de Tron. Fiind cel care transpune in cuvinte Logosul Divin, Metatron are cunoasterea tuturor Legilor si Mecanismelor Creatiei.

In iconografii este uneori infatisat ca tinand in mana un cub. Cubul este o forma geometrica tridimensionala, facand parte din mica dar selecta “societate” a solidelor platonice, formele “samanta”, de baza ale structurii Universului tridimensional. Desfasurat in plan, acest corp geometric devine un puternic simbol arhicunoscut – crucea. De asemenea, intr-un cub se pot inscrie mestesugit celelalte forme geometrice platonice: tetraedrul, dodecaedrul, icosaedrul. Deci, in mod logic, Cubul lui Metatron este de fapt un “cocktail” de aparate de conectare la energii de diverse vibratii, toate cuprinse, bine-nteles, in “gama de frecvente a lui Metatron”.

Putem, dupa principiul zen cu “neluatul a nimic in serios”, sa-l consideram ca o cutie de cadouri, plina cu “jucarii” de sorginte divina. Ca intr-o joaca, asa putem sa-l si invocam, sa-l chemam. Procesul nu are nimic rational, cu toate ca suntem inca obligati de lipsa noastra de permanenta conectare cu tot ceea ce tine de Lumina sa utilizam in continuare cuvinte, algoritmi ai limbajului rational. Intai ne conectam (mental) la Proprietar, la Arhanghel, apoi pur si simplu Il rugam sa ne trimita Cubul Sau.

Ce facem cu el? Ei bine, putem sa ne introducem pe noi insine, cu toate structurile noastre, in interiorul sau, ori o alta persoana, un pacient, putem sa vizualizam cum apare in interiorul unui organ bolnav sau care necesita o protectie suplimentara un punct minuscul pe care il lasam sa creasca devenind cub, iar in caz de contraatac PSI putem sa il trimitem “gata invartindu-se” pe stringul creat de atacator. Cubul nefiind o energie prin el insusi, nu cred ca are vreun rost sa-l informam cu algoritmi. Presupun ca “uzinele” energetice din interior stiu ce sa faca pentru binele nostru suprem, in voia Sfintei Treimi. Cei care cred ca prin eforturi fizice, mimice si laringistice sustinute, indelungate, au rezolvat orice problema, nici nu stiu ce i-a lovit!

Bine-nteles, nu uitam sa-I multumim Arhanghelului Metatron pentru ca ne-a trimis la cerere Cubul Sau. Chiar daca ai dreptul divin, conectarea, initierea, tot trebuie sa platesti: multumirea este o forma de energie, daca este facuta din suflet si nu doar verbal, ca si cand multumesti casierului de la supermaket cand iti da restul de bani.

Foto: “Cubul lui Metatron 4”, pictura de Timothy Provost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*