Despre terapia chisturilor ovariene

Terapia chisturilor ovarienePacienta in varsta de 44 de ani s-a prezentat la cabinet acuzand prezenta unui chist ovarian cu un diametru mare – 5/4 centimetri. Dupa ce a fost confirmata, prin ecografie, prezenta chistului, pacienta a hotarat sa se trateze prin mijloace fitoterapeutice si prin terapie energetica. In urma analizei, am constatat urmatoarele cauze spirituale ale afectiunii:

 • Atitudine eronata fata de sexualitatea feminina si fata de feminitate. In ultima viata, pacienta a fost barbat, si la nivel de Sine, se razvrateste impotriva delicatetii feminine si a ideii de copulatie.

 • Nemultumire refulata in subconstient fata de partener. Neintelegerea perioadei mai dificile prin care trece acesta si un oarecare dispret fata de slabirea calitatilor sale masculine.

 • Incapacitatea momentana de a metaboliza, digera si elimina corect reziduurile trairilor emotionale specifice chakrei 2, fapt ce a dus la un blocaj energetic malefic, la amprentarea malefica reziduala a ovarului drept.

Din fericire, pacienta avand credinta si cunoasterea suficiente, recomandarile facute au fost usor de urmat. Acestea se deduc din prezentarea cauzelor spirituale ale suferintei si nu necesita detaliere. Terapiile au avut loc zilnic, timp de 13 zile consecutiv. Dupa 10 terapii, in urma masuratorilor radiestezice, a rezultat ca formatiunea chistica s-a disipat. Am decelat, totusi, existenta unei surse remanente de semnal patogen. La ecografia facuta dupa cele 10 sedinte, s-a constatat absenta chistului, dar ovarul mai prezenta o formatiune difuza, necompacta, ca un fel de amprenta dezinformata, deprogramata, dar cu remanante energetice malefice, patogene. Inca 3 terapii identice au fost necesare, pentru ca in urma ultimei investigatii ecografice medicul sa certifice vindecarea completa a ovarului.

Interesant la acest caz, uneori repetat endemic in terapiile de “topire” a formatiunilor compacte (chisturi, fibromuri, calculi renali si biliari, polipi, tumori), este ca, dupa primele 5 terapii, pacienta acuza simptome de infectie urinara, care s-a dovedit a fi indusa de disiparea si eliminarea pe cale naturala a energiei malefice a chistului care se dizolva. Aceasta “infectie urinara” – efect secundar al inceputului disiparii chistului, a trecut de la sine (si prin 3 tratamente suplimentare ale uretrei), nefiind rezultatul unor infectii bacteriene sau fungice acute.

Concluzia se impune de la sine:

 • In cazul terapiei chisturilor se masoara, pe langa numarul si frecventa terapiilor, si procentajul ideal, optim, de “dizolvare” la fiecare sedinta.

 • De asemenea, se utilizeaza urmatorul algoritm: “… topirea in Lumina a chistului se face in ritm optim, iar acesta se elimina pe cale naturala, nedureroasa, neinfectioasa, neobstructionanta”.

 • Sa nu ne mire ca uneori, in urma masuratorilor, rezulta ca sunt zile in care, dupa terapie, avem 0 % disipare. Cuvantul “optim” lasa inteligenta superioara a pacientului si a Entitatilor de Lumina sa ia controlul asupra ritmului dizolvarii.

 • Sunt multe cazuri in care dimensiunea reala a chistului este 0, dar noi continuam sa masuram “dimensiuni fizice” ale formatiunii, de fapt noi deceland amprenta, fantoma energetica a acesteia.

Observatii finale

 1. Disiparea, dizolvarea formatiunilor dense produce efecte insotitoare la nivel mental-emotional si la nivel de Sine – subconstient, ca un fel de somatizare inversa. Aceste efecte pot da retrairea mental-emotionala a cauzelor spirituale initiale ale imbolnavirii, cu exact aceeasi simptomatologie: puseuri de tristete, ura, posesivitate, dispret, neiubire, neiertare etc.

 2. La nivelul Sinelui, aceasta somatizare inversa poate produce vise specifice si viziuni, idei de natura subconstienta, care pot fi foarte utile in analiza cazului, in special cand ne confruntam cu un blocaj momentan al eficacitatii terapeutice.

 3. La nivel fiziologic, se pot produce fenomene de acutizare a suferintei (dureri, disfunctii, pseudoinfectii) identice cu cele prezente in fazele initiale, acute ale instalarii bolii. Acestea trec insa de la sine, eventual necesitand terapii suplimentare specifice.

 4. Toate aceste observatii sunt valabile in cazul regresiei (vindecarii) tuturor bolilor cronice.

Este, plastic exprimat, ca si cand pacientul ar da “filmul” bolii inapoi, pas cu pas, trecand invers prin toate fazele si etapele imbolnavirii, retraind totul la nivel fizic, biosic, noesic, Sine. Este si un Katharsis intrinsec binevenit pentru ca pacientul sa inteleaga “sa nu mai faca”!

One Response to Despre terapia chisturilor ovariene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*