Joaca de-a reikistii samurai

Gendai ReikiNobilul samurai Hiroshi Doi (ma innebuneste numele de familie al maestrului, pentru ca este nume propriu, nu numeral!) a invatat Usui Reiki pana la rangul de Maestru de la ramura originala japoneza a sistemului de vindecare. Fiind maestru in meditatia Zen, in tehnicile energetico-ezoterice shintoiste si, desigur, in diverse alte arte martiale japoneze, printre care presupun ca Origami este cea mai pacifista, sensei Hiroshi a creat un sistem distinct, dar legat strans de energetica initiala a fondatorului.

Tehnicile si ritualurile de purificare si incarcare energetica sunt numeroase si complexe. Rostesc din Hara cateva: NENTATSU HO (informarea Energei Reiki pentru deprogramare si reprogramare mentala), JAKI KIRI JOKA HO (celebrele taieri din Gedai), HIKARI NO KOKYU HO (Respiratia Luminii), GASSHO KOKYU HO (Respiratia Gassho) si celebrul, tumultosul HATSUREI HO. Initierile sunt extraordinar de puternice; cu toata smerenia, nu sunt pentru oricine. De aceea, recomand Gendai Maestrilor Usui si Karuna care au si initieri in sistemul Shamballa.

Ca fost traitor multe vieti pe taramul zeilor – Tara Soarelui Rasare, ca shihan de Karate Traditional, ca putator official de katana, Gendai-ul lui sensei Hiroshi mi se potriveste ca o manusa. Il practic uneori extatic si il predau cu o placere nebuna. La cursul de Gendai, daca energetica grupului mi-o permite, ma descalt si execut un Kata energetic de respiratie, ancestral, din batrana Okinawa (e drept ca unii cursanti, din fericire putini la numar, m-au crezut nebun si n-au mai venit; poate ca au putina dreptate).

One Response to Joaca de-a reikistii samurai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*