Conferinte, lansare de carte, terapii gratuite pe banda rulanta – participare EzotericFest noiembrie 2013

Afis-Ezoteric_Nov_2013 micDupa cum bine ne-a obisnuit de multi ani incoace, Asociatia de Metafizica Geea Life ne aduce in acest aproape sfarsit de noiembrie cea de-a XI-a editie a EzotericFest, un “festival pentru o minte linistita, un suflet impacat si un corp plin de energie si lumina in armonie”, dupa cum spun chiar organizatorii. Veti gasi in cadrul acestei manifestari spirituale expozitii specifice cu vanzare, conferinte si workshop-uri interesante, demonstratii inedite, spectacole de muzica si dans.

 Ma veti gasi si pe mine, asteptandu-va cu bucurie la standul Terapii cu Lumina, la cele doua conferinte pe care le voi sustine, la maratoanele de terapii energetice si, nu in ultimul rand, la lansarea celei de-a doua carti din proaspata mea “cariera” de om al condeiului, la care va invit sa luati parte. Programul este dupa cum urmeaza:

1. Conferinte

Agresiunea Energetica intre Mit si Realitate – sambata, 23 noiembrie 2013, intre 13.40 -14.20, sala mica conferinte – 02 (intrare exterior)

Povesti adevarate despre Reiki – duminica, 24 noiembrie, intre 15.00 -15.40, sala mare conferinte – 01 (sala de spectacole de la parter)

2. Lansare de carte

“Psevdis maghia – Fals tratat de magie” – sambata, 23 noiembrie, intre 14.30-15.00, rotonda sala de expozitie (holul mare al Casei Tineretului)

3. Maratoane de terapii gratuite

Terapii de curatare inforenergetica pe banda rulanta – sambata, 23 noiembrie 2013, intre 12.00 -13.00, cabinetul de terapii Doru Cica (la etajul Casei Tineretului)

Terapii Reiki pe banda rulanta – duminica, 24 noiembrie, intre 16.00 -17.00, cabinetul de terapii Doru Cica (la etajul Casei Tineretului)

De consultatii si terapii de curatare si energizare veti putea beneficia si la standul Terapii cu Lumina, unde acestea sunt asigurate in permanenta, si unde mai gasiti, pe langa cele doua carti semnate Doru Cica – “9+9 terapii cu Lumina (Povesti PSI adevarate)” si “Psevdis maghia – Fals tratat de magie”, informatii cu privire la initierile Reiki si cursurile pe care le organizez.

Va mai invit, de asemenea, sa participati la o conferinta extrem de interesanta si utila, sustinuta de un inforenergetician de top, dr. ing. Stefan Duna: Inforenergetica – Radiestezie: Stiinta de granita de inspiratie Hristica. Aceasta va avea loc sambata, 23 noiembrie 2013, intre 11.00-11.40, in sala mare de conferinte (sala de spectacole de la parter). Nu o ratati, pentru ca veti avea ocazia de a audia lucruri despre care se vorbeste mult, dar se stie putin.

In concluzie, va fi un sfarsit de saptamana cu de toate, in cadrul unei eveniment pe care cu totii il asteptam, sa mai vedem ce e nou in sfera ezoterica, sa ne impartasim cunostintele si experientele, sa invatam lucruri noi, sa ne bucuram de prezenta prietenilor vechi si de intalnirea unora noi, sa mai sporovaim despre ale Universului taine, asa cum ne place. Va astept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*