Lansarea “Prevdis Maghia – Fals Tratat de Magie”, EzotericFest Timisoara

Cuvantul autoruluiLa editia de toamna-iarna a EzotericFest am sustinut doua conferinte si tare incantat am fost sa vad sala plina de oameni interesanti si interesati de ceea ce povesteam. Imi vine insa greu sa exprim in cuvinte ce sentimente m-au incercat cand am constatat, printr-un rapid calcul ochiometric, densitatea pe metru patrat a celor veniti sa imi fie alaturi cu ocazia lansarii celei de-a doua mele carti: “cata frunza si iarba”! M-am bucurat sa intalnesc cu privirea chipuri cunoscute, de prieteni si pacienti, dar si chipuri pe care le zaream pentru prima data. Oricat de mult m-am straduit sa nu las emotiile la vedere, cred ca nu prea mi-a iesit.

Publicul“Psevdis Maghia – Fals Tratat de Magie” este o carte la care am lucrat cu placere in ultimele luni si care a incununat cumva activitatea mea din 2013. Uitandu-ma inapoi, pot spune ca anul acesta a fost unul tare bun, mai ales datorita acumularii unei experiente insemnate ca si terapeut, avand in vedere ca este anul in care am inaugurat cabinetul. Am intalnit cazuri multe si diverse, am avut intrebari si raspunsuri de gasit, am invatat lucruri noi. Am initiat cursurile si initierile Reiki, mi-am facut multi perieteni, in lumea vazuta si in cea nevazuta. Am avut o pofta extraordinara de a scrie, subiecte cu duiumul si o lejeritate a alunecarii condeiului pe hartie care m-a surprins si pe mine uneori. Vorba aceea, am asteptat 50 si ceva de ani pana sa debutez, dar acum nimic nu ma poate opri! (Vedeti ca nu mi-am pierdut nici simtul umorului!)

CititoriiPentru cei care se intreaba, cartea abordeaza aspecte ale teoriei creationiste, propune metode de conectare la Dumnezeu si diferite tipuri de meditatie, vorbeste despre energii (Energia lui Metatron, Flacara Argintiu Violeta, Energia Constiintei Hristice, Energia Maicii Domnului, energiile telurice, samanism, energiile sexuale si alchimizarea acestora, Energia Kundalini) si prezinta patru sisteme de elevare spirituala: Radiestezie, Reiki, Imagistica mentala (Autocontrol, Silva, Kombat Ki) si Arte martiale asiatice traditionale (Chi Gung, Tai Chi, Karate, Aikido etc.). Partea de analiza si teoretizare este, bineinteles, insotita de povesti adevarate si cazuri de terapii, in care ne putem regasi cu totii.

Sesiune de autografeBunul meu prieten, Stefan Duna, mi-a facut onoarea de a vorbi publicului participant la lansare, in termeni care m-au magulit, despre aceasta stradanie literara. Ii multumesc inca o data pe aceasta cale, la fel cum multumesc celor care au venit si au cumparat cartea. La aprecierea lor ramane valoarea “operei” si drumul pe care “Fals Tratat de Magie” il va urma. Eu am facut ceea ce tinea de mine – aducerea cuvintelor la lumina tiparului si daruirea lor catre ceilalti, in continuare totul depinde de cititorii mei, de cum vor percepe ei cele scrise, cum le vor utiliza si aplica, iar apoi daca si cum le vor da mai departe.

One Response to Lansarea “Prevdis Maghia – Fals Tratat de Magie”, EzotericFest Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*