Agresiunea energetica, intre mit si realitate (Partea I)

Atacul energeticAGRESIUNEA ENERGETICA ESTE UN MIT (“Cum poti sa crezi prostiile astea?!?”)…

… ni se spune, cu un zambet superior, de catre profesori, de la catedra, de catre unii medici, de catre formatorii de opinie de la programele “grele” TV, chiar de catre unii preoti. Avand insa in vedere faptul ca “varful stirului” stiintei – fizica cuantica, demonstreaza indubitabil ca noi, oamenii, suntem ENERGIE, la fel si toata materia ce ne inconjoara, realitatea dureroasa a agresiunii energetice nu poate fi pusa la indoiala. M-am gandit la cea mai potrivita definitie a agresiunii energetice si am gasit-o citindu-l pe Nicolae Steinhardt: “Acum stiu, stiu ca orice ura, orice aversiune, orice tinere de minte a raului, orice lipsa de mila, orice lipsa de intelegere, bunavointa, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul gratiei si gingasiei unui menuet de Mozart… este un pacat si o spurcaciune; nu numai omorul, ranirea, lovirea, jefuirea, injuratura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea, orice cautatura rea, orice dispret, orice rea dispozitie este de la diavol si strica totul. Acum stiu, am aflat si eu…

Adica, mai tehnic, o energie care vine din exterior si imi perturba optimul meu energetic reprezinta o AGRESIUNE. Noi, oamenii, suntem construiti, si astfel conditionati, la a interactiona energetic unii cu ceilalti si cu mediul. Privarea indelungata a schimburilor energetice duce la nebuie si moarte. De ce? Pentru ca, fiind energii, suntem conditionati prin insasi natura noastra la aceste schimburi. Interactiunea cu exteriorul se manifesta prin emisii si receptii permanente. Caile sunt cele 5 cunoscute – cele cinci simturi, de care nu intentionez sa vorbesc, pentru ca sunt arhicunoscute, decelabile si deci banale. A sasea CALE prezinta interes pentru noi: calea subtila, ezoterica, ascunsa. Atacul energetic subtil nu este incriminat de Codul penal terestru, dar este pedepsit de Codul Penal Divin. Vom analiza in continuare cele doua entitati: Victima si Agresorul.

VICTIMA

Schimb energeticEste un om, are structura fizica (corp – trup), are structura biosica (minte – sentimente), are structura noesica (suflet – emotii). Din punct de vedere energetic, omul este ca o teava verticala: pe sus intra Lumina si pe jos intuneric. Lumina este o frecventa “digerabila” a Sfantului Duh, Prana, CHI, care reprezinta manifestarea arhetipala a Suflului lui Dumnezeu la facerea lui Adam. Intunericul este Energia Telurica a Maicii Geea, este ceea ce alimenteaza permament “tarana” din care este plamadit trupul. Exista 7 portaluri, 7 vortex-uri interfata, numite chakre (roti, in sanscrita). Functionarea optima a acestora genereaza sanatatea perfecta a celor 3 corpuri – structuri. Ele sunt asezate de-a lungul tevii care suntem noi. Reprezentand PORTI, atacurile vor fi directionate asupra lor in priml rand, ca la orice asediu de cetate. Fiecarei PORTI, chakre, ii corespunde cate un ZID. Avem deci 7 ziduri concentrice, care ne inconjoara trupul ca niste foi de ceapa, ca niste papusi Matrioska. Aceste ziduri se numesc biocampuri si, ca orice fel de ziduri de aparare ale cetatii, sunt si ele atacate.

Din punct de vedere divin, noi, oamenii, sutem proiectati ca si cetatea Troia, inexpugnabili. Cine ne invinge atunci? NOI INSINE! Noi ne subrezim propriile ziduri de aparare, noi deschidem portile cetatii. Micii tradatori care salasluiec in noi, in subconstientul, sau, mai rau, in constientul nostru, la ceas de noapte viforoasa, deschid poarta inamicului. De fapt, micii tradatori suntem tot noi (umbra noastra), “intariti “ si “energizati” de propriile pacate, greseli, erori, facute cu voie sau fara voie. Imaginati-va ca sunteti un RADIO, ale carui frecvente sunt acordate mai mult la a receptiona Vivaldi, Bach, Mozart sau Taraf TV, manele, Megadeath, Metallica. Totul se simplifica la fenomenul de REZONANTA. Deci, avem deja profilul energetic al victimei.

CUM ARATA OARE AGRESORUL?

Este oare o baba cu negi pe nas si pisica neagra pe umarul stang? O vrajitoare? DA! Poate fi! Este oare un “magician” modern, cu fusta sau pantalon (la acest nivel – cel energetic, sexul nu mai conteaza), care stie sa se “joace” cu energiile, fie prin Reiki, Prana Nadi, Chi Gung, Radiestezie? DA! Poate fi! Sau e domnisoara gingasa, demi mondena, care, intre doua dansuri la bara, invata de la colega rusoaica cum sa puna pe bigudiuri creierii unui barbat, cum sa-l lege? DA, si ea! Poate fi vecina de la scara B, care a cumparat o brosurica de magie neagra si, in asteptarea sotului, care vine iarasi de la carciuma, face niste incercari, isi probeaza gherutele. Poate fi chiar un ne/om, un aparat psihotronic care emite pe frecventele corpului emotional al uneia sau mai multor tinte.

DE CE? DE CE FAC AGRESORII CEEA CE FAC?

Motivele sunt la fel de numeroase ca si viciile umane: pentru bani, pentru putere, de frica, din ura si razbunare, din “iubire”, din plictiseala, din prostie, din motive didactice, de nevoie (vampirii energetici).

VA URMA

3 Responses to Agresiunea energetica, intre mit si realitate (Partea I)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*