Agresiunea energetica, intre mit si realitate (Partea a II-a)

Metode de agresiune energeticaCUM SE FACE?

Departe de mine intentia de a va povesti cum stiu eu ca se face. Pot insa povesti despre principii si metode.

Prima metoda consta in trimiterea de energie in exces sau, dimpotriva, in dezenergizare, scoaterea de energie. Este ca o terapie energetica inversata. De exemplu: agresorul stie ca victima sta toata noaptea de sambata la o nunta, mananca si bea excesiv, nu doarme. Duminica, dis-de-dimineata, actioneaza de la distanta si scoate energia vitala din ficat si vezica biliara.

Metoda a doua este mai elaborata. Agresorul “inregistreaza” in energia trimisa spre victima unul sau mai multe programe, care produc rapid efecte la nivel emotional si apoi fizic. Este tot o terapie inversata.

Metoda a treia: actiunea in Astral si in Duh. Aici se folosesc arme de Lumina sau de intuneric, cam ca si sabiile Jedi din Razboiul Stelelor. Daca revenim la chefliul nuntas, agresorul taie la propriu ficatul energetic, producand astfel puternice disfunctii hepatice.

Variatiunile pe aceste teme pot fi si sunt foarte numeroase. Limita o reprezinta doar imaginatia. Nu trebuie sa uitam ca agresiunea ergetica, vazuta ca o influentare malefica din exterior, poate fi facuta si cu Lumina, si cu intuneric.

CARE ESTE RELATIA AGRESOR – VICTIMA?

Exista cateva axiome:

Nu conteaza faptul ca victima este o persoana benefica. Daca agresorul are putere energetica mai mare, va reusi sa penetreze biocampul de protectie al victimei si sa-i faca rau. Deci, in aceasta lume kharmica, ceea ce conteaza este PUTEREA. Daca puterile de emisie ale victimei si agresorului sunt egale, atunci conteaza cunoasterea, tehnica, antrenamentul.

O persoana fara cunoastere, fara antrenament energetic si cu un numar mediu de pacate umane NU ARE NICIO SANSA in fata unui agresor antrenat si motivat (chiar daca este nelipsit, in trup si ratiune, de la toate slujbele de duminica).

Daca “tinta”, potentiala victima, are zidurile perfecte, daca si-a identificat si izgonit micii tradatori din subconstient si rezonantele sale sunt exclusiv benefice, chiar daca toti vrajitorii din lume se aduna pe un stadion si o ataca, aceasta entitate umana NU VA SIMTI NIMIC! Cetatea este inexpugnabila! Dar oare cati dintre noi suntem atat de minunati??? Toti avem bresele noastre, slabiciunile noastre, atasamentele noastre, pacatele noastre.

CE E DE FACUT?

“Cunoaste-te pe tine insuti” si apoi, incet-incet, repara-te, intregeste-ti biocampurile, “eat, pray, love”.

Cum se percepe o agresiune energeticaCUM SE PERCEPE O AGRESIUNE ENERGETICA?

Suntem nervosi fara motiv, impacientati, deznadajduiti, coplesiti, vlaguiti, deprimati, fara chef de a face ceva, bolnavi fara sa fim cu adevarat, avem fluctuatii dese de comportament (de la veseli la tristi), frici fara motiv, ne simtim sugrumati, nu avem aer, nu putem sa respiram, nu reusim sa ne concentram mental, avem insomnii sau cosmaruri repetate, manifestam schimbarea brusca a gusturilor, obiceiurilor, tabieturilor, apar accidentari frecvente, scaderea brusca a libidoului sau hiperexcitabilitate, nu ne reuseste nimic din tot ce facem.

Si pentru ca o nenorocire nu vine singura, odata cu penetrarea biocampurilor si producerea simptomelor mai sus prezentate, prin modificarea sistemului de rezonanta al victimei, din benefic in malefic, se ingramadesc, la propriu, ca si atrase de un magnet, energii inteligente, forme de viata fara trup, entitatile si duhurile malefice. Acestea se hranesc cu emisiile noastre emotionale negative si nu pleaca decat daca sunt alungate prin terapie sau daca nu mai primesc de mancare. O victima fara cunoastere, fara initieri, nu prea se poate “repara” singura.

CE ESTE DE FACUT?

Post, preot cu har, Spovedanie, Impartasanie, Maslu, dezlegari, terapie Reiki sau Inforenergetica (or mai fi si altele, dar eu la astea ma pricep).

CUM POT SA MA PROTEJEZ?

Trebuie sa mentin portile si zidurile cetatii in stare buna, prin initieri, cursuri de spiritualitate, autotratament, elevare spirituala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*