Relatiile de cuplu (Partea a II-a)

Cuplu HristicSa imblanzim tonul!

Orice cuplu reprezinta o legatura, care poate fi karmica sau dharmica; in incercari si suferinte sau in Iubire si Uniune Hristica. Pe mine nu ma intereseaza faptul ca MAJORITATEA cuplurilor sunt karmice: doi Serpi Kundalini inchisi intr-un borcan, care se musca reciproc de cefe. Normalitatea este data de majoritate. NU VREAU SA FIU NORMAL! Vreau un Cuplu Hristic! Si daca am norocul sa fie un Cuplu Hristic consacrat si in fata altarului, au atat mai bine!

Stim ca am avut multe vieti comune cu partenerul. In functie de numarul si calitatea karmica a vietilor, primim, odata cu “Isaia Dantuieste”, si CD-ul cu lectiile si programele karmice de bifat intre cei doi casatoriti. Pentru a face putina lumina, avand in terapie multe cupluri in suferinta spirituala care le-a adus boli, suferinte fizice si psihice, ba chiar si atasamente demonice, am cerut si mi s-a dat un parametru nou-nout (cel putin pentru mine): CUHr. – Capacitatea de Uniune Hristica.

Este un fel de compatibilitate, dar cuprinzand reverberatiile relationale ale structurilor fizice, biosice si noesice ale tuturor vietilor petrecute karmic impreuna. Din motive de intelegere practica, atat de necesara mie, sa rationam in felul urmator: avem un cuplu Femeie-Barbat intr-o casatorie karmica; pe marele Fisier cu misiuni personale si cu lectii de invatat al fiecarui protagonist, este inscrisa si CUHr., pe fiecare matrice si structura, bivoc, care cuprinde rezultanta de plecare, in POTOU, a “comportamentelor” cuplului in trecutele vieti impreuna.

Capacitatea de Uniune HristicaAvem deci cate o CUHr. pe structura fizica, pe structura biosica, pe cea noesica si pe total, initiale, de plecare. Cu cat valoarea acestora este mai ridicata, cu atat posibilitatea ca acest cuplu sa fie viabil sa devina hristic si sa faca puiuti cu sanse de hristicizare este mai mare. Dar atentie! Nu exista nicio garantie! Importante, covarsitor de importante, sunt Cunoasterea si Puterea celor doi membri ai cuplului. De ce?

1. Pentru ca rezervele de Uniune Hristica potentiala bivoca ale celor doi protagonisti trebuie sa devina constientizate, manifeste si apoi utile.

2. Pentru a se putea decela componenta noesica, metafizica, hristica, de cele muritoare – libidoul, pasiunea fizica, si “placerea de a sporovai, de a avea idei si principii comune”, ca si componenta biosica.

3. Sunt rare cazurile in care un cuplu nou format sa fie lasat in pace. Viata moderna, tentatiile si frustrarile materiale, rudele, prietenii, dracii, “apucaturile karmice” pot eroda rezerva de Uniune a cuplului, astfel incat, pe masura ce platile karmice dintre ei “se ard”, scade si sansa de Uniune biosica si noesica.

4. Indiferent de cat de elevat este domnul din cuplu, de multe ori ii ramane, ca o trena de cometa, reverberatia masculinitatii Homo Sapiens, a masculului dominant, care (doar i s-a spus si in Biblie) are rolul de a-si trage si doamna spre elevare. Personal, am serioase rezerve, desi amprentele energetice ale trecutelor mele coarne de cerb dominant inca ma mai furnica atunci cand se schimba vremea.

Deci, in analiza unui cuplu, sunt doua intrebari. Le formulez in limbajul neo-esoteric romanesc:

  • Cata Karma a mai ramas?

  • Cata Dharma exista potential ca Rezerva de Uniune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*