Despre blesteme

BlestemBlestemul este de fapt un program malefic, rau, ca un CD care, la un moment dat, intamplator sau inscris in program, isi descarca fisierele in structurile, biocampurile si chakrele persoanei blestemate. Acesta poate fi dedicat victimei de catre un agresor din viata prezenta (lucru “pozitiv”, pentru ca se poate rezolva mai usor) sau poate proveni din karma de neam.

Blestemul reprezinta un algoritm, o urare de rau, este ca si o terapie inforenergetica inversata. Modalitatea de anihilare trebuie sa fie deci tot un algoritm, o insiruire logica de cuvinte de sens contrar agresiunii. Daca blestemul il reprezentam prin -70, atunci “leacul” trebuie sa fie +71, deci un pic mai puternic. De “dat din gura” poate oricine, dar puterea in acest caz este data de energia purtatoare a algoritmului – Reiki.

Exemplu de blestem

Bunica sufera un AVC (accident vascular cerebral), care o paralizeaza. Fiica ei isi rateaza viata personala ingrijind-o. Dupa ce batrana moare, face si fiica un AVC, ramanand in ingrijirea nepoatei batranei. Aceasta, desi tanara, acuza frecvent dureri de cap, fara nicio cauza medicala, fiind pasibila si ea de un AVC mai tarziu. Tatal fetei, ginerele batranei de la care a pornit totul, se incaiera la birt si primeste o sticla in… cap. Comotie, dar isi revine. Aluneca pe gheata si-si sparge capul. Cam in felul acesta este pattern-ul unui blestem de neam.

Cum se procedeaza?

EliberareIn primul rand, se identifica prima persoana din lantul karmic. Daca este deja moarta, i se fac toate ritualurile preotesti specifice (nu intru in detalii, preotii stiu mai bine). Sfatuiti rudele de sange si pe cele afectate de blestem sa-si faca sarguincios, de doua ori pe zi, iertarile cu ruda decedata si intre ei. Algoritmul este: “O/Il iert pe …(numele persoanei) pentru tot ce a gresit fata de mine acum si altadata (adica in aceasta viata si in vietile trecute). Ii cer iertare …(numele persoanei), pentru tot ce am gresit fata de ea/el acum si altadata. Rog Sfanta Treime sa o/il ierte pe …(numele persoanei) pentru toate pacatele savarsite cu voie si fara voie. Ma iert pe mine insami/insumi”. Acest algoritm se rosteste de 20 de ori dimineata si seara, cu fiecare membru al “familiei karmice”.

Pentru un blestem din aceasta viata, se face apoi un numar de terapii (determinat radiestezic) “beneficiarului” blestemului. In unele situatii, este necesar sa se lucreze si pe membrii familiei acesteia, deoarece blestemul poate “sari” pe urmatoarea veriga slaba din neam. Din discutiile cu “blestematul”, se identifica care sunt blocajele, legaturile, inchiderile cauzate de blestem. Pot fi multe: infertilitate, impotenta, legarea cununiilor, legarea drumurilor, blocaje profesionale, drept divin la bani tinzand spre zero, boli somatice diverse, accidente frecvente etc. Se lucreaza pe acestea pe rand, anihiland program dupa program. Este destul de mult de lucru, dar merita, nu-i asa?

In final, este musai sa-l facem pe cel “blestemat” sa inteleaga necesitatea de a-si incepe elevarea spirituala, de a se schimba in bine, fie prin intermediul bisericii, fie cu ajutorul Reiki, al Radiesteziei, sau prin alte sisteme care lucreaza cu Lumina.

5 Responses to Despre blesteme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*