Prezentare seminar LAMA FERA, UNIC in Romania

Lama Fera seminarLama Fera este unul dintre sistemele energetice de vindecare spirituala practicat de peste 2500 de ani in manastirile budiste tibetane din muntii Himalaya. Sistemul reprezinta emanatia spirituala a lui Buddha, fiind folosit pentru terapia mentala, spirituala, emotionala, dar si fizica.

 

Legenda Lama Fera spune ca o femeie plangea la moartea sotului sau. A fost o sansa extraordinara pentru ea ca Buddha se fie in mod intamplator chiar in satul acesteia. Astfel ca femeia si-a facut curaj si s-a apropiat usor de Buddha, rugandu-l sa ii reinvie sotul. Buddha a incercat sa o consoleze, sa o faca sa vada si sa inteleaga motivele decesului sotului in mai multe moduri, dar totul a fost in zadar, pentru ca ea nu era pregatita sa ii asculte nici una dintre explicatii. Intr-un tarziu, vazand ca nu are niciun succes cu explicatiile sale, Buddha a rugat-o sa mearga in sat si sa ii aduca cateva spice de grau de la o casa unde nu a murit nimeni. Fericita, femeia a plecat in sat, dar, desi a zabovit cateva zile, nu a putut gasi nici macar o singura casa unde sa nu fi murit cineva. Intelegand absurditatea gestului sau, femeia i-a solicitat lui Buddha sa o accepte ca si discipola a sa. Buddha a refuzat cererea ei, pentru ca nu avea nici un discipol femeie. Ea s-a plecat atunci in fata lui si a refuzat sa se miste pana cand el nu ii va conferi dreptul de a fi discipola sa. Trecand cateva zile, timp in care femeia nu s-a miscat absolut deloc, si vazand credinta intensa a femeii, Buddha i-a cerut atunci sa se intinda. Apoi a inconjurat corpul acesteia de doua ori si jumatate, intonand o mantra, iar prin acest gest i-a sters intreaga karma acumulata din vietile anterioare, dar si din cea prezenta. Femeia a intrat in Samadhi, iar Gautama Buddha a lasat-o in liniste sa isi continue propria calatorie spirituala. Mai tarziu, urmasii lui Buddha, cunoscuti ca si Lamasi, au dezvoltat aceasta metoda de vindecare, care a devenit cunoscuta in lumea moderna sub numele de Lama Fera.

 

Ce este Lama Fera?

Cuvantul “Lama” semnifica preot tibetan, invatator spiritual, in timp ce “Fera” semnifica “in jurul corpului”. Forta universala a vietii, care in Lama Fera emana de la Gautama Buddha, este condusa prin terapeut si directionata prin folosirea unor mantre si a unor simboluri desenate cu o bagheta de cristal.

Printre beneficiile Lama Fera putem aminti:

· vindecarea directa pe cauza afectiunii;

· echilibrarea energiei fizice si spirituale;

· cresterea abilitatilor psihice;

· dezvoltarea legaturii cu indrumatorii spirituali;

· indeparteaza problemele din vietile anterioare;

· elimina gandurile negative, depresia sau frica;

· inlatura energia de vibratie joasa, magia sau farmecele;

· protectie la nivel fizic, psihic si emotional.

 

Seminarul va contine urmatoarele notiuni teoretice si practice:

· Istoricul si legenda Lama Fera.

· Studiul centrilor energetici conform scrierilor tibetane.

· Intonarea mantrei pentru cresterea vibratiei.

· Meditatia pentru a ne conecta la Constiinta lui Buddha.

· Mantrele activarii chakrelor.

· Sase simboluri foarte puternice pentru terapie.

· Explicarea folosirii simbolurilor Lama Fera.

· Cei 6 pasi ai terapiei Lama Fera.

· Terapia Lama Fera pentru alte persoane.

· Cum aplicam Lama Fera la distanta.

· Cum aplicam Lama Fera aplicata in viata moderna.

· Veti primi initierea pentru nivelul de practician.

 

Bonusuri:

· Fiecare participant care se inscrie la seminar va primi o terapie gratuita!

· Veti primi muzica pe care veti efectua terapia Lama Fera!

· In plus, veti avea acces la un video ce prezinta un Lama tibetan efectuand acesta terapie deosebita!

 

Marturii despre Lama Fera

Iata cateva dintre marturiile celor ce au primit terapia si au urmat primul seminar de Lama Fera :

“Terapia Lama Fera mi s-a parut ceva extraordinar!”

“Iti multumesc si iti sunt recunoscatoare, tie si Universului, pentru oportunitatea de a cunoaste aceasta terapie.”

“Mi-a schimbat complet viata!!!”

“Azi am avut o surpriza de proportii!! Ca in fiecare marti, m-am dus la tratament (reflexo) si, la un moment dat, m-am trezit ca lucrez direct pe plexul solar, apoi pe ficat cu simbolul N…, scotand din talpa energia blocata. La un moment dat, lucrand pe stomac si pancreas, doamna mi-a spus ca o doare si stomacul; atunci i-am desenat simbolul N… pe palma si am pus-o sa-si tina palma pe abdomen; mi-a spus ca durerea migreaza incetincet spre ficat, pana ce zona dureroasa a ramas cat unghia degetului mic.”

“Mare lucru la casa omului Lama Fera… Cine nu o are, adica nu o stie, sa si-o faca!”

“La inceput, am simtit cum mainile mi se “incalzesc”. La scurt timp, am intrat intr-o stare modificata de constiinta, asemanatoare somnului, dar ramanand in continuare constient. La atingerea talpii piciorului stang cu cristalul, am simtit cum intra energie prin talpa, pana prin zona genunchiului, cu aproximatie. Din acea seara pana in urmatoarele 2 zile, am simtit, in special in picioare, o energie anume, diferita de cea din Reiki. Am mai simtit si in urmatoarele sesiuni din timpul cursului energie cu aceeasi signatura.”

“In timpul initierii, am simtit de cateva ori cum partea dreapta a corpului, in special in zona mainii drepte, mi se “incalzea”. Am mai simtit de cateva ori cand desenati simbolurile specifice cu ajutorul cristalului in aura, cum curge acest tip specific de energie. Starea aceea modificata de constiinta a aparut si de aceasta data, dar la un nivel mai redus decat la prima terapie.”

“In timpul terapiei efectuate cu partenerul, am simtit cand cealalta persoana desena simbolurile in zona abdominala in aura si cum se produceau schimbari in interiorul corpului, dar tot la nivel energetic. Tin sa precizez ca energia perceputa in timpul executarii tehnicilor avea alta calitate decat energia perceputa in timpul unei sesiuni Reiki, Qigong, Seichim etc. Signatura ei a fost o noutate pentru mine.”

“La nivel fizic, o caracteristica generala pe care am experimentat-o a fost nivelul de relaxare mult mai profund dupa ce se actionase la nivelul diverselor zone ale corpului in cursul terapiei decat inante, mai ales cele in care stiam ca exista motive sa se lucreze (deficiente diagnosticate). Era ca si cum dupa ce se actionase asupra lor in terapie, se reasezau in structura corpului si in spatiu.”

“La nivel mental, pot spune ca a fost o terapie cu extrem de putine ganduri. Aproape inexistente. Cu toate acestea, de-a lungul terapiei au fost… cum sa le definesc… ca niste flash-uri, relativ putine, cu scene din viata mea din trecut. Era ca si cum le vedeam, insa fara nicio emotie atasata, nicio judecata, le vedeam si apoi dispareau. La nivel emotional, a fost liniste, pace…, un moment de odihna. Spre final, au prevalat senzatiile, sa le spunem… energetice.”

“Am simtit in jurul meu ca un canal, prin care curgea liber si in valuri linistite, ritmice… o materie usoara, lichida, aproape diafana, de o consistenta mai usoara ca apa, si mai densa decat aerul. Un sentiment similar cred ca ai in toboganele cu apa… Aceasta energie curgea si trecea pe langa corpul meu si prin corp. Acesta nu mai avea aceeasi consistenta densa, ci mai degraba aerata, si m-a cuprins o usoara ameteala.”

“Mie personal terapia Lama Fera mi se pare una foarte puternica. Mai ales ca am vazut si video.”

“In primul rand, in timp ce imi faceati terapie, am avut senzatii de presiune pe C5 si C3, iar cand lucrati pe C6, am simtit ceva ca o presiune si pentru cateva secunde am vazut un ochi foarte mare si albastru (minunat) care se uita la mine.”

“In timpul initierii, am simtit o presiune (durere usoara) pe C6 foarte puternica.”

“Sunteti cu adevarat un om extraordinar. Am invatat de la dumneavoastra nu numai Lama Fera, ci si alte lucruri pe care le-ati spus in afara tematicii seminarului, culmea fiind ca le-am si retinut… si aplicat.”

“In timpul terapiei, v-am simtit caldura si energia. M-am simtit ca un fulg, usurata, Dumnezeu stie de ce anume m-am usurat!”

 

In Timisoara, seminarul de Lama Fera va fi sustinut de Maestrul Aurelian Curin  in data de 20 iulie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*