Prezentarea seminarului “Explorarea si vindecatea vietilor anterioare”

explorarea vietilor anterioareAcest seminar exploreaza in profunzime vindecarea vietilor anterioare, concentrandu-se atat pe diverse evenimente din aceasta viata, dar si pe cele dintr-o viata anterioara care au inca impact in viata noastra actuala. Mai mult decat atat, vom patrunde si in universul tainic al vietii dintre vieti, pentru a ne descoperi rolul nostru spiritual, material, karmic in acesta viata, si vom face o incursiune intr-o viata viitoare, pentru ca, in cazul in care nu se vor masuri pentru a rezolva problemele ce exista acum, evenimentele se vor repeta.

Pe parcursul seminarului, vom privi modul in care ne-am creat modelele conditionate ale acestei vieti, pentru ca de la nasterea noastra suntem invatati despre ceea ce avem voie sa facem si ce nu avem voie sa facem, despre drepturile si obligatiile noastre, care provin din familie, de la prieteni, din scoala si din societatea in care traim. Rezultatul acestor conditionari va duce la suprimarea reactiilor emotionale care declanseaza punctele de durere din aceasta viata. Folosind metode de vindecare rapide si dinamice specifice regresiei temporale, veti parcurge diverse etape de autovindecare, pentru a va permite sa observati punctele de durere ce au fost create in viata dumneavoastra si vietile trecute si a incepe procesul vindecarii. Reunind impreuna explorarea vietii dintre vieti si a vietii viitoare, poate fi realizata o vindecare foarte profunda.

Vom incepe cu o regresie blanda inapoi in timp pentru a identifica prima durere ce ne-a aparut in viata. In general, aceasta este un eveniment cuprins intre perioada conceptiei si varsta de 7 ani, unde ati experimentat o trauma care v-a facut sa simtiti ca sunteti neiubit. Primul punct al durerii poate fi ceva foarte subtil sau ceva mai expresiv, dar in acel moment al vietii s-a stabilit teama. Pornind de la acest prim punct, vom descoperi si elimina alte puncte de durere pe care le-am avut de-a lungul vietii noastre. Este posibil sa le anulam si sa ne continuam viata dupa asta? Da, acest lucru este posibil!

Procesul continua pe masura ce vom calatori intr-o viata anterioara in care am fost o femeie deosebita. Vom descoperi ce evenimente au cauzat ca partea feminina a noastra sa se inchida si sa devina vulnerabila si ce anume din acea viata anterioara ne afecteaza in viata actuala. Apoi vom continua printr-o calatorie intr-o viata anterioara in care am fost un barbat important. Vom vedea ce experiente au existat in acea viata pentru ca partea noastra masculina sa se inchida si sa ramana nevindecata, ce anume regasim in aceasta viata si cum ne afecteaza acum.

Urmatoarea regresie va fi intr-o viata plina de bucurie, fericire, libertate si creativitate, aducand aceste noi daruri pentru a le folosi la maxim in aceasta viata. A cincea regresie va fi in spatiul denumit “viata dintre vieti”, unde vom face o incursiune pentru a descoperi pe ce problema karmica lucrati in aceasta viata, si ce anume ati venit aici sa invatati si sa vindecati. O ultima regresie va avea loc intr-o viata viitoare, pentru ca daca lectiile karmice ale acestei vieti nu au fost insusite, vom avea o posibila viata viitoare unde non actiunea din aceasta viata se va repeta din nou. Pana cand nu ne rezolvam problemele si ne vindecam, nu putem merge inainte si vom fi aici din nou in alta reincarnare pentru, a repeta aceleasi tipare ca si pana acum.

In Timisoara, seminarul “Explorarea si vindecatea vietilor anterioare” va fi sustinut de Maestrul Aurelian Curin, in 26-27 iulie 2014.

2 Responses to Prezentarea seminarului “Explorarea si vindecatea vietilor anterioare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*