Prezentarea cursului “Tehnicile Luminii Hristice si Activarea Constiintei Hristice”

Lumina HristicaTehnicile Luminii Hristice

Lumina Hristica reprezinta Iubirea Divina manifestata in actiune pe planul fizic. Putem spune ca Dumnezeu “expira” intreaga sa iubire neconditionata, gratia si binecuvantarile divine prin iubirea neconditionata a Luminii Hristice. Toti cei ce se roaga neincetat la Dumnezeu si isi trec examenele vietii devin capabili sa stea in Lumina Hristica si sa lucreze cu Dumnezeu. Iisus a lucrat direct cu Dumnezeu la cel mai inalt nivel al Creatiei desi a ramas in corpul fizic uman. Invataturile spirituale, rugaciunile si meditatiile pe care le folosea zilnic i-au permis sa devina in aceasta viata un “Fiu al Soarelui” si sa isi traiasca viata in iubirea neconditionata divina a Luminii Hristice. Astfel, Iisus a devenit cunoscut ca fiind Iisus Hristosul.

Multi alti invatatori au lucrat si trait in Lumina Hristica a Iubirii Neconditionate, printre care Moise, Zoroastru, Shiva sau Buddha. Atunci cand Iisus a spus: “Tot ceea ce Eu fac si voi veti putea face”, a dorit sa arate ca orice om, indiferent de pregatirea sa, poate deveni un Fiu al Luminii, daca el doreste sa isi dedice intreaga viata pentru a atinge iluminarea spirituala. In urma cu 2000 de ani, Iisus a transmis aceste metode spirituale tuturor celor ce erau pregatiti, iar acum aceste tehnici minunate sunt inca o data disponibile pentru toti cei ce vor sa le cunoasca si doresc sa evolueze pe Calea Luminii.

In cadrul cursului, primul pas al invataturilor secrete se va desfasura prin insusirea Meditatiei Iubirii, ce ne va permite sa simtim energiile spirituale ale Luminii Hristice. Va veti umple corpul, mintea, sufletul si spiritulul cu energiile Luminii Hristice ale Iubirii Neconditionate Divine. Cel de al doilea pas al invataturilor secrete se va realiza prin integrarea in practica dumneavoastra a unui noi metode spirituale, denumita Tehnica Iertarii. Aceasta este o meditatie profunda, de purificare si echilibrare energetica, ce ajuta la eliminarea blocajelor energetice, fiind deosebit de utila pentru indepartarea problemelor vechi care nu au fost nerezolvate in viata dumneavoastra. Ultimul pas al invataturilor secrete va cuprinde dezvaluirea Mantrei Luminii, ce va va permite sa folositi Iubirea Neconditionata Divina a Luminii Hristice in timp ce va desfasurati activitatile de zi cu zi, dar si sa dezvoltati campului energetic al persoanelor cu care veniti in contact si sa cresteti constienta.

 

Activarea Constiintei HristiceConstiinta Hristica

Constiinta Hristica se poate defini ca fiind nivelul de constienta unde nu veti mai vedea nicio greseala, eroare in orice actiune pe care o veti face dumneavoastra sau oricare alta fiinta umana, ci veti vedea doar frumusetea si perfectiunea in toate lucrurile. Deoarece Constiinta Hristica nu judeca, nu critica, nu constrange, nu reactionaza negativ, ci… iarta. Constiinta Hristica este adevarata si unica mare intelepciune, adevarul divin, reala fericire, iubirea neconditionata si perfectiunea integrala. Activarile efectuate pentru a ajuta la dezvoltarea Constiintei Hristice au fost facute publice de catre o maestra Reiki din SUA, din anul 2003, care a lucrat foarte mult pentru a dezvolta, realiza si stabiliza aceste energii in corpul uman.

Iata ce spunea Cherie Haydon, fondatoarea acestei energii minunate, despre aceste initieri: “Activarea Constiintei Hristice reprezinta o serie de activari ce deschid drumul energiilor divine de-a lungul intregului sistem energetic uman, incepand cu chakra a treia pana la chakra coroana. Aceste initieri vor avea ca si efect reactivarea ADN-ului dumneavoastra, ajutandu-va de asemenea sa va dezvoltati si mai multe lanturi din structura acestuia. Trebuie neaparat mentionat ca aceste initieri vor activa cele cinci chakre superioare situate deasupra chakrei coroana, iar odata ce acestea au fost realizate, toate chakrele dumneavoastra vor converge catre realizarea chakrei unificate. Veti fi activat la cea de a 12-a raza aurie, cea mai inalta forma a modelului energetic de pe planeta Pamant si din intrega galaxie in acest moment.”

In cadrul cursului, vom studia Constiinta Hristica – sistem energetic, vom vorbi despre corpurile noastre si modul in care acestea primesc activarile, despre caracteristicile activarii Constiintei Hristice si dezvoltarea nivelului Constiintei Hristice in noi insine, despre Principiul de baza al Constiintei Hristice si despre Constiinta Sufletului, vom discuta si pe baza diferitelor conceptii asupra Constiintei Hristice: conceptia orientala, conceptia crestina si conceptia moderna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*