Prezentarea cursului de Chirurgie PSI

Chirurhie PSIChirurgia energetica sau “psihica”, cum mai este cunoscuta, reprezinta o tehnica care inlatura blocajele adanc inradacinate ale negativitatii ce impiedica o persoana sa progreseze pe diverse planuri ale vietii. Adesea, aceste blocaje energetice, formate din diferite idei, atitudini, emotii, pot perturba curgerea normala a fluxului energetic, constituind, in timp, o cauza reala ce sta la baza  aparitiei unei afecţiuni. Daca aceste blocaje energetice nu sunt eliminate in mod eficient, ele pot cauza nu doar o durere foarte mare, dar si o instabilitate permanenta a campului energetic. Astfel, chirurgia PSI este o metoda eficienta de a lupta impotriva aspectelor negative ale vietii, fiind benefica in ameliorarea problemelor de sanatate de natura fizica sau emotionala.

In cadrul cursului, vom studia chirurgia de lumina a preotilor Kahuna, chirurgia energetica din scoala germana de Reiki, simbolul de terapie folosit in chirurgia energetica a scolii germane, chirurgia energetica (metoda lui Kathleen Milner din Tera Mai Reiki), o metoda asemanatoare chirurgiei energetice din Qigongul Medical Chinez si cateva altele, la fel de interesante. De asemenea, veti primi initierile pentru a putea efectua chirurgia PSI, iar la finalul cursului, veti sti sa lucrati cu incredere fiecare dintre metodele prezentate.

Metoda chirurgiei PSI poate fi aplicata pentru numeroase si diverse situatii, acestea incluzand probleme de sanatate fizica, sanatate mentala, probleme financiare, probleme de cariera, dependente (tutun, alcool, medicamente etc.), dar si probleme de natura spirituala. Cateodata, o singura sesiune de chirurgie PSI este suficienta pentru ca toată energia negativa sa fie eliminata complet, iar alteori sunt necesare cateva zile pana ca aceasta sa se disipeze complet.

Bonus: fiecare participant va beneficia de o sedinta de terapie cu ajutorul uneia dintre metodele prezentate in cadrul cursului, cea mai indicata pentru cazul sau particular.

2 Responses to Prezentarea cursului de Chirurgie PSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*