Kalachakra vs. Porsche

KalachakraBine-nteles ca pentru ascetii spirituali de formatie ortodoxa alaturarea celor doi termeni este o blasfemie (ba chiar si fiecare separat). Bine-nteles ca pentru Khentrul Rinpoche Jamphel Lodro, dascalul meu spiritual pentru doua zile, este la fel de fireasca ca si pereche Kalachakra – Buddha, Kalachakra – nevasta, Kalachakra – amanta etc. Firesc daca te gandesti ca doctrina secreta (acum nu mai e chiar asa de secreta) a buddhismului tibetan se ocupa de arderea programelor karmice, urmata de multravnita Iluminare. Ce o fi Iluminarea? Sa fii aidoma lui Iisus sau Buddha. Iata povestea:

Termin cursul intensiv si pornesc spre drumul catre casa (Timisoara). La plecare, ii spun nevestei ca sunt curios ce reverberatii karmice au “pornit” datorita initierilor. Calatoria decurge perfect, ce de obicei politistii (numerosi) se fac ca nu ma vad, ceilalti soferi imi sunt prieteni de-o viata, ma rog, magia numita “deschiderea drumurilor”. Pe la Lugoj incepe balamucul: toate becurile din bord se aprind, scaunele se incalzesc… ce mai! Masina mea Porsche era complet defecta, desi mergea perfect!

A doua zi o trimit la service, pentru analiza. Baiatul meu de la firma vine la mine in cabinet si-mi zice: “Dom’ Doru, aia spun ca masina e buna de casat – asa le gaseste computeru’, da’ io zic ca, in afara de becuri si scaune, totul functioneaza perfect!” Imi pica brusc fisa! Supraincarcare energetica a biocampurilor, de la initieri! Spre uimirea flacaului, fac cu mainile niste “smecherii” in aer, bolborosesc ceva in barba si… mergem in parcare, unde constatam ca totul a revenit la normal – Porsche-ul, dragutul de el, nu mai arata ca un pom de Craciun. Baiatul meu si-a luat imediat concediu medical. Ma intreb daca mai vine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*