Sporovaind cu Arhanghelul Gabriel

Arhanghelul GabrielImi place foarte mult sistemul Shamballa Reiki, pentru ca iti permite ca in timpul terapiilor sa fii suficient de nebun ca sa-ti inchipui ca vorbesti cu Arhanghelii! Va povestesc doua patanii.

Povestea 1. Pacient cu cancer de colon si metastaze la ficat. Ajung la secventa de terapie numita “Invocarea Arhanghelilor”. Il chem pe Uriel, nu simt nimic (nici nu este obligatoriu). Il chem apoi pe Rafael si palmele mi se incalzesc foarte puternic. Il chem pe Mihail – ca de obicei, vad “albastru-electric” si ma furnica tot corpul. Lui Gabriel ii fac rugaciunea de a-mi revela de ce anume are nevoie pacientul pentru a se vindeca (stiti ca Gabriel este mesagerul lui Dumnezeu). Nu il vad, dar aud clar in cap cuvintele “apa sfintita”. Eu gandesc instantaneu “Am de 3 feluri!” Arhanghelul imi “bubuie” in cap: “Lourdes”. Il intreb pe pacient ce face vara asta, in afara de o presupusa operatie de cancer. El zice ca vrea sa mearga o saptamana cu familia la un prieten in Elvetia. Pufnesc in ras si ii spun destinatia finala: “Mergi sa faci baita sfanta la Lourdes!”

Povestea 2. Pacient cu Helicobacter pylori, care ii “rontaia” stomacul si duodenul. Terapia decurge bine cu Motor-Zanon din Shamballa, dar, dupa analize, parca a mai ramas ceva. Ii fac terapia “lunga” a aceluiasi sistem (secretul meu si al Maestrului Curin). Arhanghelul Gabriel “imi vorbeste” in cap: “Urinoterapie.” Ma apuca rasul si-l rog sa-mi dea un plan alternativ. Raspunde: “O lingura de miere de rapita, dimineata pe stomacul gol!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*