Kundalini Reiki

Kundalini ReikiEnergia Kundalini este definita in textele sanscrite ca si Shakti sau energia primordiala a vietii, cunoscuta si sub denumirea de Energie Divina. Sistemul Kundalini Reiki este probabil unicul sistem fara simboluri. Energia se acceseaza prin initieri si mantre. Transmiterea energiei Kundalini se face prin palme si intentie.

In cadrul cursului, se primesc 3 Acordaje, corespunzatoare celor 3 grade, inclusiv gradul de Maestru. Se mai fac 7 extra-Acordaje, plus Acordajele speciale Kundalini Reiki Boosters. De asemenea, se exerseaza urmatoarele tehnici:

– Tratamentul direct;

– Tratamentul la distanta;

– Curatarea unei case/camere;

– Tatamentul Karmic;

– Tratamentul unui obicei daunator sanatatii.

Durata cursului este de 6-8 ore.

6 Responses to Kundalini Reiki

 1. doina says:

  Sunt online cursurile? Si cat ar costa aceste cursuri?

  • Doru Cica says:

   Draga Doina, iti multumesc pentru mesaj. Cursurile se tin la Cabinetul de Cursuri si Terapii Doru Cica, de la Casa Tineretului din Timisoara. Pentru alte detalii, te rog sa ma contactezi la numarul de telefon 0744.787.454.

 2. Doresc sã mã informez si sã practic Reiki si Terapii cu Luminã!

  • Doru Cica says:

   Draga Cristi, iti multumesc pentru mesaj. Gasesti toate informatiile de care ai nevoie pe acest site. La Cabinetul de Cursuri si Terapii Doru Cica, de la Casa Tineretului din Timisoara se tin seminarii, cursuri si initieri. Pentru alte detalii, te rog sa ma contactezi la numarul de telefon 0744.787.454.

 3. Ileana Nistor says:

  Buna ziua,
  Multumesc pentru raspuns si as dori sa va consult ce curs as putea urma .Eu am facut TEHNICA RADIANTA gr.I+II cu dl.Dumitru Lazea in urma cu 15 ani,am practicat dar nu pot merge mai departe deoarece trebuie facute urmatoarele grade in SUA(cel putin asa stiu pina acum)si simt ca pot face mai mult.Sunt din jud.Satu Mare si as veni in Timisoara ( daca nu se poate online)pentru curs .Nu stiu cu care curs ar fi bine sa incep si daca ati putea dvs.sa recomandati cursul.In cazul in care ar trebui facut special un curs pe care il recomandati am putea veni grup de 5 persoane care sunt in aceeasi situatie.Va consult pe dvs.intrucit am studiat ”Manual de dep.-rep.prinReiki Usui”care mi s-a parut ft.clar ,concret ,pe intelesul tuturor .In functie de ce ne puteti recomanda vom studia programul pe care il veti avea in nov.pentru a ne inscrie. O zi buna!

  • Doru Cica says:

   Multumesc pentru aprecieri! Va recomand sa mergeti pe cele doua cai compatibile: sisteme Reiki (Usui, Usui Tibetan, Karuna, Gendai, Shamballa, Seichim, Ascension) si sisteme non-Reiki (Flacara Violet, Tehnicile Luminii Hristice, Binecuvantarea Sinelui Superior, Munay Ki). Va voi trimite programul cursurilor lunilor noiembrie-decembrie, mai exact vreo 10 cursuri. Sigur ca va astept cu drag la Timisoara, insa daca va adunati minim 10 persoane pentru cursuri si eventual pentru analize-terapii, pot veni eu la dvs. pentru 2-3 zile de cursuri intensive, seminarii si terapii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*