Carti

COMANDĂ CĂRŢI

Antrenamente spirituale: Ucenicul vrăjitor

Această carte s-a născut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate în emisiunile TV pe care le-am realizat în ultimul an şi prin intermediul cărora am ajuns în casele şi în inimile dumneavoastră. Ştiu asta, pentru că v-am simţit fiinţele vibrând dincolo de micile ecrane, însetate de cunoaştere şi gata să pornească pe drumul autocunoaşterii şi elevării. E timpul aşadar să trecem la treabă şi să începem antrenamentele spirituale!

Ucenicia este grea, dar este şi cea mai frumoasă etapă a devenirii, a transformării carbonului în diamant. Iar dacă la aceste emisiuni m-am sau am fost cenzurat din motive de reguli ale audio-vizualului, în carte am scris TOT. Veţi găsi aşadar în paginile ei răspunsuri la multe din întrebările pe care le-aţi avut în tot acest timp. Vă mulţumesc că aţi luat-o în palme, amprenta dumneavoastră energetică va ajunge la mine ca şi hrană spirituală.

Doru Cica

Alchimistul din tine

Indreptar pentru eliminarea durerilor si suferintelor noastre cele de toate zilele

Dedic aceasta carte oamenilor:

– care nu se mai simt bine cu viata lor;

care-si cauta alinarea in biserica, dar nu si-o mai gasesc;

– care se simt vinovati pentru ei insisi si pentru alte persoane;

– care cred ca sunt mici, insignifianti si fara putere de a schimba ceva;

– care dau vina pe soarta, Dumnezeu, restul omenirii pentru propriile probleme;

– care traiesc permanent succesiuni de intamplari penibile, mici accidente, pierderi de bani, despartiri frecvente si cred ca sunt “bantuiti” de entitati rauvoitoare;

– care sunt bolnavi fizic si nu se pot vindeca nici cu medicamente si nici cu rugaciuni;

– care sunt condusi de emotiile lor;

– care nu sunt capabili sa mentina o relatie;

– care nu au facut niciun curs si/sau initieri de tehnici energetice si spirituale;

– care sunt ai unei singure carti;

– care doresc sa-si ia fraiele vietii in propriile maini.

De asemenea, celor care sunt puternici, plini de succes, pentru ca sa-si explice (daca ii intereseaza) de ce sunt asa. Nu in ultimul rand, terapeutilor de orice fel, carora le propun un potpuriu de tehnici de curatare, energizare, vindecare pe care nu le-am prezentat pana acum in cartile scrise. Toate, absolut toate tehnicile le-am exersat indelung si le-am aplicat cu succes in tratamente, timp de ani de zile, pe sute si sute de persoane.

In primul capitol, va prezint, intr-o maniera simpla, nedogmatica si complet lipsita de frivolitati filosofice sau religioase, structura omului. In capitolul al doilea ne ocupam de mecanismele durerii, traumelor si imbolnavirii. Capitolul al treilea este dedicat analizei cauzelor durerilor si bolilor in functie de locul manifestarii, incepand de la varfurile picioarelor si pana in varful capului. In fine, ultimul capitol este dedicat tehnicilor de autotratament/tratament pe care le poate aplica ORICINE, fara cursuri, initieri, vraci, samani, preoti etc.

Va doresc lectura placuta si mai ales sa lucrati cu sarguinta pentru propria vindecare si apoi, daca simtiti chemarea, pentru bunastarea altor oameni!

Doru Cica

Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki

Shamballa MDH (multidimensional healing) sau Shamballa Reiki este un sistem de vindecare fizica, psihica, sufleteasca si de elevare spirituala foarte bogat, sincretic, imbinand armonios un numar mare de Energii de Lucru, simboluri, tehnici si meditatii intr-un Protocol Terapeutic complex si unic. Numele provine din legenda existentei unui taram metafizic situat undeva in zona Tibetului si in care “locuiesc” Maestrii Ascensionati, printre ei fiind si entitatea cunoscuta sub numele de Saint Germain. Aceste fiinte au in “fisa postului” asistenta si ajutorarea planetei si a omenirii catre salturile spirituale care vor determina  intr-un viitor incert trecerea Terrei si a locuitorilor ei din Legea Karmei in Legea Iubirii (a Dharmei).

Cartea a fost scrisa din dorinta de a va oferi un manual practic, utilizabil imediat si cu usurinta, toate tehnicile prezentate putand fi invatate si practicate cu usurinta de catre oricine. Sigur, pentru ca acestea sa fie eficiente, sunt necesare Initierile. De asemenea, este foarte benefica audierea unui Curs complet de Shamballa in care se predau si exerseaza toate tehnicile si meditatiile. Manumalul va ofera informatii cu privire la energiile de lucru, simbolurile si “uneltele” folosite, tehnici de terapie specifice, dar si meditatii pentrucresterea puterii si pentru elevarea spiriuala.

Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim

Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim“Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim”, reprezinta o radiografie a interrelationarilor umane de la inceputuri si pana in prezent, din perspectiva a cinci premise diferite: premisa ancestrala a speciei, premisa sexuala, premisa social-culturala si familiala, premisa karmica si premisa gay. Analizand diferite tipuri de relationari si efectele lor asupra celor doi parteneri si a vietii lor comune, cartea surprinde o imagine inedita a cuplului, oferind cheia intelegerii celor mai des intalnite probleme si dificultati pe care Adam si Eva le intalnesc in drumul lor catre armonizarea reciproca, pana la fuzionarea in Unul. Cu exemple concrete si povesti reale de viata, in care cititorul se poate regasi cu usurinta, il aduce pe acesta mai aproape de sine, prin autoanaliza, autoevaluare si constientizare a hatisului interior, revelat sau inca ascuns, si a propriei pozitionari pe complexa harta a relatiei de cuplu. Asa cum ne-a obisnuit deja, autorul trateaza o tematica serioasa intr-un ton destins, care ne smulge zambete pe ici, ba chiar ne amuza copios pe colo, raspunzand insa unor intrebari care macina specia umana de cand lumea si pamantul.

Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki

Coperta Manual de depanare-reparare prin Karuna ReikiKaruna Reiki reprezintă un sistem nou, mult mai aproape în timp de noi decât minunata (re)descoperire a doctorului Usui. Provine din America “flower power” – New Age, însă poartă amprenta multimilenară a spiritualităţii orientale, cu altoiul fericit al celei creştine. Karuna integrează sistemul zen-buddhist al lui Sensei Usui în lumea creştină. Sunt folosite 9 simboluri, dintre care unul singur este preluat din India – Simbolul de Maestru OM (AUM). Aceste simboluri reprezintă realmente numere de telefon, parole, contacte ale Entităţilor de Lumină numite Îngeri şi Arhangheli. Karuna Reiki poate fi utilizat ca sistem de vindecare şi creştere spirituală de sine stătător sau integrat, împreună cu sistemele Usui şi Shamballa Reiki.

Acest manual este structurat ca un handbook, conţine exclusiv cunoştinţe practice şi vă oferă elementele esenţiale ale sistemului. Acestea provin din 3 surse: manualul oficial (foarte sărac, de altfel), experienţa maeştrilor cu care m-am pregătit sau ale căror cărţi le-am studiat şi experienţa mea proprie! De fapt, frumuseţea tuturor sistemelor Reiki post-Usui rezidă tocmai din vigoarea potenţialului creator: sistemele sunt vii, neosificate şi se dezvoltă continuu. Dacă stăpâniţi bine tehnicile, de la cele simple la cele complexe, de Maestru, şi dacă aţi beneficiat de o iniţiere corectă, aveţi toate abilităţile şi calităţile unui veritabil terapeut Reiki. Odată cu practica asiduă, relaţia voastră cu Ghizii spirituali va oglindi faptul că intuiţia vă va îndruma în cele mai neaşteptate moduri.

Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui (DVD inclus)

Afis Manual de depanare-reparare“Cartea este foarte buna pentru ca va prezinta tehnici, este exact ca un manual – iti da pasii pe care trebuie sa-i efectuezi. Este o carte bine facuta, cu informatii valoroase si imagini care iti arata ce sa faci si cum sa faci, evident, in modelul non-traditional. Pentru cei care au facut gradul 1, gradul 2 si gradul 3, cartea este utila prin informatii de genul cum sa faci un autotratament sau care sunt combinatiile de simboluri care se folosesc. Pot sa va indemn: cumparati-o! Pentru ca, daca dispare, o s-o cautati prin anticariat.”

dr. Aurelian Curin

Psevdis Maghia – Fals Tratat de Magie

Fals Tratat de MagieSubiectele tratate, precum nasterea Universului, Creatia, conectarea omului cu Dumnezeu, metode de meditatie, tipuri de energii, accesarea acestora si tehnici de lucru, sisteme de elevare spirituala etc., sunt dintre cele mai serioase si profunde, surprinzand exprimarile unei fiinte preocupate de a descifra tainele Vietii, cu V mare, de a afla Adevaruri, cu A mare, de a urma Calea, cu C mare. Sintetizand invataturile primite si facand analize minutioase cu puterea de intelegere a mintii si de cuprindere a sufletului, autorul patrunde tot mai adanc (si noi, cititorii, odata cu el) pe taramul fascinant al spiritualitatii omenesti, al esentelor de dincole de aparentele lumesti, al cunoasterii si auto-cunoasterii. Uneori cu certitudini, alteori cu intrebari al caror raspuns ramane deschis, Doru Cica ne invita la meditatie, introspectie si reflectie, ne face curiosi sau atenti, ne intriga sau ne dezvaluie, ne emotioneaza sau ne aduce zambetul pe buze desi cateodata ierarhiile identificate de el se contrazic cu propriile ierarhii ale cititorului, el fiind acid acolo unde noi suntem alcalini si invers.

“Fals Tratat de Magie” e o calatorie pe care autorul o face impreuna cu fiecare dintre cititorii sai, iar destinatia poate fi mereu alta. Cei doi – autorul si cititorul, sunt intr-o continua interactiune, intr-un dialog fertil, in care acesta din urma il aproba, il contesta, ii analizeaza rationamentele si face propriile analize, ii „asculta” afirmatiile si isi formuleaza pareri personale, isi pune problema si traieste subiectiv intamplarile din carte. Oricat de paradoxal ar parea, este posibil. Deoarece cuvantul, chiar si tiparit, exprima idei, iar ideile nu doar circula cu mare repeziciune, ci ele dau muguri in mintile alerte, sunt ca niste seminte care, in functie de solul in care sunt plantate, cresc si se dezvolta diferit. Iar acesta este unul dintre marile castiguri ale cartii de fata.

 Dr. ing. Stefan Duna

9+9=18 Terapii cu Lumina (povesti PSI adevarate)

9+9 Terapii cu Lumina

Scrierea simpla, pe alocuri necizelata intentionat, are o magie proprie. Cititorul nu ramane atent la scriere, aceasta trece in planul doi, el este direct absorbit in faptele prezentate, si nu ca un simplu spectator, ci ca o dublura la actorii principali din carte, asteptand in orice moment sa intre si sa joace, netinand cont ca scenele pot fi sacre sau profane, imbibate cu Lumina Necreata sau de continutul unui “tomberon” de entitati malefice, ca pot produce lacrimi ale sufletului ce curg din durerea unui tata plecat prea devreme si prea departe, chiar daca il are pe Sfantul Ardealului – Parintele Arsenie Boca, ca si ocrotitor, sau de crampele musculare cauzate de rasul provocat.

Insa cea mai mare magie a autorului si a cartii, care reprezinta o extensie a sa pentru spatiul si timpul fiecaruia dintre cititori, nu este aceea de a te atrage sa joci cum isi doreste si iti doresti, ca iti place, cea mai mare magie este ca la sfirsitul cartii constati ca iti este prieten dintodeauna si vrei sa ii fii prieten pentru totdeauna!

Dr. ing. Stefan Duna

O carte despre intamplari si oameni cu diverse probleme, ce au recurs la ajutorul unui terapeut mai aparte: domnul Doru Cica. Pentru o minte neobisnuita, poate fi o adevarata provocare in a intelege lumea complexa ce ne inconjoara, dar si natura subtila a mintii umane. Scrisa cu umor ardelenesc, cu o intuitie aparte, lucrarea prezinta modul in care se trateaza oamenii si diversele lor probleme cu o combinatie de Reiki nontraditional, Radiestezie si Inforenergetica.

dr. Aurelian Curin

Pentru a comanda cartile, va rog sa transmiteti e-mail cu solicitarea pe adresa de e-mail terapiiculumina@gmail.com.

32 Responses to Carti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*