Terapii

AntahkaranaSpecializarile mele tehnice (desi “tehnic” nu este cel mai potrivit cuvant) sunt urmatoarele: , Reiki traditional pe linia japoneza, sisteme de Reiki non-traditional, Autocontrol, Radiestezie, elemente specifice de psihanaliza, regresii hipnotice, tehnici energetice si de respiratie provenind din vechile arte martiale asiatice (Karate, Kung Fu, Chi Kung).

Radiestezie si Terapiile cu Lumina Necreata a Sfantului Duh

Cu ajutorul unor instrumente de masura, pot determina organele si sistemele fizice cu probleme energetice si de sanatate, cauzele ascunse ale imbolnavirii, existenta in aura a unor energii si amprente negative, daunatoare, chiar malefice. Nu ma sfiesc sa pronunt denumirile populare ale acestora: blestem, facatura, magie neagra, forme gand. De altfel, exista peste 100 de parametri masurabili. Acestia ma informeaza asupra tuturor problemelor pe care le poate avea un om, un sistem viu in general (animale, plante), asupra unor evenimente si situatii de viata, locuinte, birouri, sedii de firma etc.

Tratament inforenergeticUtilizez o gama complexa de tehnici terapeutice pentru absolut toate bolile si afectiunile fizice, emotionale si spirituale, pentru curatari, exorcizari si anihilari de energii malefice. Energia cu care se lucreaza este cunoscuta de crestini sub numele de Lumina Necreata a Sfantului Duh, care se invoca, i se da misiunea pe care trebuie sa o faca si i se transmite pacientului. De asemenea, pe concentrare, se cheama Entitati de Lumina specializate, care, daca vin, rezolva in principiu toate problemele.

TratamentDe altfel, cu exceptia bioenergiei – in care terapeutul da de la el, toate celelalte sisteme energetice se bazeaza pe un principiu foarte clar: terapeutul este doar un canal, un releu de captare si retransmitere a Luminii, folosindu-si intentia de a ajuta si directionand-o, prin tehnici specifice (fie facand pase cu palmele pe corpul pacientului, fie punand mainile pe acesta).

Tratamentele se pot face si la distanta, lucrandu-se pe poze, pe obiecte apartinand subiectului sau pe “fantoma”.

Reiki traditional si non-traditional

ReikiCuprinde un sistem eclectic de vindecare cu asa-numita Energie Universala a Vietii, dupa parerea mea o componenta a Luminii Sfantului Duh. Sistemele pe care le cuosc si de care ma folosesc sunt: Reiki Usui traditional, Karuna, Gendai, Shamballa, Inforeiki, Seichim. In functie de situatie si de intuitie, lucrez fie cu un sistem, fie cu altul, relativ rar amestecand tehnicile in aceeasi sedinta de terapie.

Specializarile mele sunt urmatoarele:

  1. orice fel de boala fizica;

  2. afectiuni psihosomatice, autoimune, canceruri;

  3. boli psihice;

  4. armonizarea relatiilor de familie, de cuplu;

  5. curatari de persoane, case, firme, obiecte; protectie psi;

  6. anihilari-dezlegari de farmece, facaturi, blesteme, amprete si programe malefice;

  7. optimizari de proiecte, planuri de viata, alimentatie, medicatie;

  8. terapii cu ajutorul cristalelor;

  9. regresii in trecut.

VindecareVindecarea fizica a oricarei boli incepe si se termina cu vindecarea sufleteasca si mental-emotionala, altfel, desi tehnicile energetice sunt foarte eficiente, ne-am transforma in terapeuti care dau pastile, medicamente, chiar daca acestea sunt formate din energii si informatii. Tinta este intotdeauna cauza spirituala a imbolnavirii, scoaterea ei la lumina constiintei, schimbarea din toate punctele de vedere a vietii pacientului si apoi vindecarea, de multe ori spectaculoasa, a bolii. De fapt, intr-un mod subtil, acesta se transforma intr-un canal curat, care primeste, metabolizeaza si utilizeaza Lumina.

6 Responses to Terapii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*