USUI SHIKI REIKI JAPONEZ

Usui Shiki ReikiEste o continuare a sistemului doctorului japonez Mikao Usui. Structurat pe 3 grade: Gradul 1 si Gradul 2 pentru practicanti, Gradul 3 reprezinta Maestria.

Cateva informatii esentiale despre sistemul USUI SHIKI REIKI

Vindecarea prin punerea palmelor este tot atat de veche ca si specia Homo Sapiens. Meritul si harul ii apartin Maestrului Mikao Usui (medic si preot buddhist din Japonia, la inceputul secolului trecut), care a redescoperit si codificat intr-o forma transmisibila aceasta capacitate a oamenilor. Sistemul Usui Shiki Reiki contine invataturile si tehnicile originale ale liniei de Maestri Usui (Hayashi, Takata), fara adaugirile, modificarile si interpretarile de tip New Age.

Poate parea un sistem rigid, “prea” japonez, prea “inchis”, dar tocmai in asta consta frumusetea, robustetea si eficianta sa. Sistemul este structurat pe 3 grade de predare, primele doua de practicant (in japoneza, Shoden si Okuden), iar al treilea de Maestru (Shinpiden).

Formatul cursului

Gradul 1: 4 ore – 6 ore

Gradul 2: 4-6 ore

Gradul 3 (Maestru): 2 ore

Se primesc:

  • 4 Initieri la Gradul 1, 1 Initiere la Gradul 2 si 1 Initiere la Gradul de Maestru;

  • manualele oficiale ale sistemului;

  • diplome de atestare;

  • Acordaje pentru 4 simboluri.

Se predau tehnicile esentiale de autotratament si terapii, modul in care se traseaza simbolurile, precum si metode spirituale japoneze traditionale. La Gradul de Maestru, se invata in amanunt cum se fac Initierile (Acordajele), precum si un Acordaj (Sintonie) de vindecare.

Structura cursului este de tip: predare teorie si workshop. Se exerseaza in amanunt fiecare tehnica in parte. Se predau si se executa toate metodele spirituale japoneze traditionale, felul in care se fac diferitele variante de autotratament si tratament al altor persoane, terapia la distanta, precum si modul de abordare a principalelor boli si afectiuni.

La finalul cursului, veti stapani toate cunostintele esentiale ale sistemului, tinerii Maestri vor stapani exact modul in care se fac Initierile, Acordajul (Sintonia) de vindecare si Chirurgia PSI cu degete energetice.

22 Responses to USUI SHIKI REIKI JAPONEZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*