SHAMBALLA M.D.H. REIKI

Shamballa M.D.H. ReikiShamballa este un sistem de vindecare si evolutie spirituala eclectic, complex si foarte, foarte frumos. Energiile de “lucru” ale sistemului sunt incredibil de numeroase si puternice. De fapt, Shamballa MDH este un sistem de sisteme. Ofera posibilitati multiple de terapii si protectie energetica si spirituala. Este perfect compatibil cu sistemele Usui, Usui Tibetan si Karuna. De altfel, simbolurile din Usui si o parte din Karuna se predau la Gradul 1 Shamballa. Contin meditatii foarte intense si eficiente si metode de invocare si conectare la Ghizi, Maestri Ascendenti si Fiinte de Lumina a caror promptitudine frizeaza uneori miraculosul. Dupa parerea mea, sistemul Shamballa este Magie Alba.

Se zvoneste in folclorul Reiki cum ca Initierile de Maestru Shamballa determina o accelerare a platilor karmice si deci tinerii maestri se pot astepta la crize de vindecare serioase, la o viata care aparent “o ia razna”. Sa ne intelegem! Daca ai plati karmice pregnante pentru aceasta viata, oricum se vor intampla si fara Initieri. In schimb, odata cu Initierile, daca acestea sunt facute corect, autotratamentul si practica in mod constant, timing-ul cursurilor cel optim, cresterea spirituala si implicit platile karmice sunt line, calme, fara traume mari.

Sistemul Shamballa este structurat pe 2 Grade de practicant si 2 niveluri de Maestru.

Format 1 – INTENSIV

Gradele 1, 2: 4 – 5 ore

Se primesc:

 • 2 Initieri;

 • manualul oficial al sistemului;

 • diploma de atestare.

Se predau simbolurile specifice, se exerseaza tehnicile de meditatii si metodele de terapie.

Gradele de Maestru (Maestru practicant si Maestru Instructor): 4 – 5 ore

Se primesc:

 • Initierile de Maestru;

 • un manual consistent;

 • Diploma de Maestru Shamballa.

Cursul se axeaza in special pe invatarea pasilor de Initiere. Evident, este necesara o practica individuala ulterioara si participarea la seminarii si workshop-uri.

Format 2 – EXTINS

Cursul extins dureaza doua zile si jumatate (un weekend intreg), circa 20 de ore de predare a sistemului complet. Predarea este exhaustiva, fiecare meditatie, invocare, tehnica se repeta individual de mai multe ori, astfel incat, la finalizare, integrarea Energiilor si a modului de lucru sa fie completa.

4 Responses to SHAMBALLA M.D.H. REIKI

 1. Delia says:

  Buna ziua,

  Ma interesează cursul din 31.01.2015.
  Intervalul orar al cursului plus costul .
  Mulțumesc anticipat pt raspuns.

  • Doru Cica says:

   Buna, Delia.

   Iti multumesc pentru mesaj si interes. Din motive obiective, cursul se va tine duminica, 1 februarie, de la 10.00 la 18.00. Daca doresti sa participi, te rog sa faci inscrierea cat mai repede, deoarece locurile sunt limitate. Detaliile legate de cost le poti citi pe e-mail.

   O zi minuata!

 2. Bratu Florea says:

  Format 1 – INTENSIV

  Gradele 1, 2: 4 – 5 ore

  Se primesc:

  2 Initieri;

  manualul oficial al sistemului;

  diploma de atestare.

  Se predau simbolurile specifice, se exerseaza tehnicile de meditatii si metodele de terapie.

  Gradele de Maestru (Maestru practicant si Maestru Instructor): 4 – 5 ore

  Se primesc:

  Initierile de Maestru;

  un manual consistent;

  Diploma de Maestru Shamballa.

  Cursul se axeaza in special pe invatarea pasilor de Initiere. Evident, este necesara o practica individuala ulterioara si participarea la seminarii si workshop-uri. Mai vreau cursul de profesor sau cum ii spui tu de Maiestrie. De venit vin sigur, dar maine 06.12.2017 am practica si meditatii cu Maestrul/Profesorul meu Alexandru Relu Culcea si am sa-l intreb direct daca tine acest curs de Profesor, de prin luna mai a acestui an a promis ca tine acest curs prin septembrie, noi suntem acum in Decembrie, iata seriozitate.Deci maine seara sau joi revin cu toate detaliile. Te imbratisez cu mult drag Florin

 3. Cristina Sandulescu says:

  Buna ziua Maestre!
  Ma intereseaza daca se poate face acest curs la distanta, doar cele 2 grade de practicant, inclusiv initierile, si cat costa.

  Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imagine cod de securitate

*