SEICHIM IN 7 NIVELE

Seichim in 7 nivele“Seichim” este o energie vindecatoare de origine spirituala, folosita de catre preotii din templele Egiptului antic. Desi exista o serie de definitii care s-au dat cuvantului “Seichim”, el este deseori identificat ca fiind Forta, Puterea (referitor la aspectul spiritual al acesteia si nu la cel fizic).

Predau 3 cursuri diferite de Sechim: SEICHIM IN 7 NIVELE, ISIS SEICHIM, SEICHIM – SEKHEM – REIKI. Sunt sisteme diferite, Initieri diferite, simboluri diferite, tehnici si manuale diferite, diplome de atestare diferite.

SEICHIM IN 7 NIVELE este un sistem cu 7 grade de predare si un numar total de 10 simboluri, din care 6 ii apartin. Pe langa simboluri si modul lor de utilizare, esenta sistemului consta in meditatii, care reprezinta tehnici in sine. Din acest motiv, sistemele Seichim nu pot fi predate in cursuri intensive (scurte). De asemenea, Initierile sunt multe, lungi, elaborate, cu mare incarcatura energetica, deci… e nevoie de timp si pauze.

Structura predarii este urmatoarea:

Gradele 1 – 4: o zi (8 – 10 ore)

Gradele 5 – 7 (Gradele de Maestrie): o zi (8 – 10 ore)

Predarea presupune un ritm intensiv si multa, multa practica. Forta Altarului, Forta Naturala, Forta Vitala, Puterea Spirituala, Locul Divinului, Locul Puterii – sunt alte traduceri ale acestui cuvant plin de semnificatii ce provin din vechea limba a Egiptului.

Energia Seichim este o energie fina, gentila, feminina, cu o vibratie diferita de Reiki. Realizeaza in mod echilibrat legatura intre Cer si Pamant, intre Sursa de Energie a Universului si cea a Maicii Geea, a Pamantului. Unirea si alchimizarea celor doua Energii, Lumina si Intuneric (energie telurica, pamanteana, vitala pentru trup) se petrece in chakra inimii, deci vindecarea incepe la nivelul sufletului.

Pe masura ce se lucreaza cu Energiile Seichim, devenim mai plini de compasiune, mai intuitivi si mai “cu sanse” de Iluminare.

One Response to SEICHIM IN 7 NIVELE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*