ISIS SEICHIM

Isis Seichim“Seichim” este o energie vindecatoare de origine spirituala, folosita de catre preotii din templele Egiptului antic. Desi exista o serie de definitii care s-au dat cuvantului “Seichim”, el este deseori identificat ca fiind Forta, Puterea (referitor la aspectul spiritual al acesteia si nu la cel fizic).

Predau 3 cursuri diferite de Sechim: SEICHIM IN 7 NIVELE, ISIS SEICHIM, SEICHIM – SEKHEM – REIKI. Sunt sisteme diferite, Initieri diferite, simboluri diferite, tehnici si manuale diferite, diplome de atestare diferite.

Seichim (say sheem) provine de la cuvantul egiptean “Sekhem”, care in traducere inseamna “Puterea Puterilor”. Seichim este stravechi si sacru. Este o forma avansata de vindecare cu mainile, care are simboluri si sunete. Se spune ca Seichim este energia sursa a tuturor sistemelor de vindecare cu mainile. Se crede ca Seichim isi are originea in perioada Atlantidei. Cu toate acestea, intr-o forma usor de urmarit, poate fi demonstrat ca Seichim a fost practicat de catre civilizatia Maya in America de Sud inainte de a fi introdus in Egipt.

Desi in esenta sa este stravechi, in timpurile moderne este nou si foarte interesant, fiind mult mai mult decat o simpla tehnica de vindecare cu mainile. Seichim este o forma avansata de “vindecare” directionata telepatic, care duce la o mai buna dezvoltare si intelegere a Eului spiritual.

Ca simbolistica, SEICHIM ISIS este o combinatie de Reiki Usui, Reiki Karuna, Tera Mai, Kofutu si magia celtica, avand insa si propriile simboluri. Se lucreaza in total cu 17 simboluri si se preda in doua niveluri: Practician si Maestru.

Se primesc:

  • 2 Initieri;

  • manuale;

  • diplome de atestare.

One Response to ISIS SEICHIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*