SEKHEM – SEICHIM – REIKI

Sekhem – Seichim – Reiki“Seichim” este o energie vindecatoare de origine spirituala, folosita de catre preotii din templele Egiptului antic. Desi exista o serie de definitii care s-au dat cuvantului “Seichim”, el este deseori identificat ca fiind Forta, Puterea (referitor la aspectul spiritual al acesteia si nu la cel fizic).

Predau 3 cursuri diferite de Sechim: SEICHIM IN 7 NIVELE, ISIS SEICHIM, SEICHIM – SEKHEM – REIKI. Sunt sisteme diferite, Initieri diferite, simboluri diferite, tehnici si manuale diferite, diplome de atestare diferite.

SEKHEM – SEICHIM – REIKI este cel mai nou sistem Seichim, aparut acum aproximativ 20 de ani. Se bucura de o mare popularitate in Australia si in Marea Britanie. Desi poate fi sesizata cu usurinta continuitatea celorlalte scoli Seichim, sistemul este de sine statator, complex, cu tehnici noi foarte eficiente si cu un numar de 19 simboluri.

Este evidenta o upgradare a sistemelor Seichim, deoarece lucreaza cu trei tipuri de energii, cu simbolurile lor distincte: Reiki, Seichim si Sekhem. Se folosesc de asemenea in terapie sunetele vindecatoare si o tehnica aparte, numita Teserea Luminii Angelice.

Este structurat pe 7 grade, primele 4 fiind de practician si 3 grade de Maestru.

Structura predarii este urmatoarea:

Gradele 1 – 7 (intregul sistem): 20 de ore (doua zile si jumatate)

Se pot face si cursuri separate:

Gradele 1 – 4 (practicanti): 12 ore (o zi si jumatate)

Gradele 5 – 7 (Maestru): 12 ore (o zi si jumatate)

Pentru doritorii de Maestrie, o initiere dureaza 15-20 de minute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*