MUNAY-KI

Munay-KiMunay Ki” este un cuvant de origine Quechua si inseamna “Te iubesc”. Prin Munay Ki se inteleg cele noua ritualuri de initiere ale medicinii samanice pentru a deveni o persoana plina de intelepciune si putere, care si-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creatie.

Profetiile vechi incase povestesc despre aparitia unui nou om pe Pamant – unul care va trai in afara fricii si isi va avea intrega forta in natura sa transcedentala, denumit homo luminosus. Munay Ki reprezinta codurile pentru acest om ce va aparea si va schimba modul in care traiti, va veti vindeca sau veti muri. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice in sistemul chakrelor.

Cele patru ritualuri de baza:

 • Ritualul vindecatorului (cunoscut sub numele de Humpeq) – va pune in legatura cu linia Fiintelor de Lumina din trecut, care vor veni si va vor asista in propria vindecare si transformare personala.

 • Ritualul de protectie –consta din implementarea in Campul de Lumina a celor cinci benzi energetice reprezentand elementele pamantului, aerului, focului, apei si luminii pure. Odata instalate, aceste benzi vor actiona ca un filtru ce va descompune orice energie negativa din jurul dumneavoastra in unul din aceste cinci elemente, astfel incat acestea nu vor mai putea sa va imbolnaveasca.

 • Ritualurile armoniei– Ayni Karpai – reprezinta transmisia secreta a celor sapte arhetipuri universale in chakrele corespondente. In chakra radacina veti primi sarpele, jaguarul in chakra sacrala, pasarea colibri in chakra solara si vulturul (condorul) in chakra inimii. Apoi vor urma o serie de trei asa-zisi “arhangheli” in chakrele superioare si un numar de minim cinci meditatii pentru a le trezi si ajuta sa se dezvolte, pentru a dezvolta corpul curcubeu. Primirea acestui ritual va ajuta sa va purificati si protejati chakrele, sa va dezvoltati corpul de lumina si sa nu fiti afectat de trecutul dumneavoastra.

 • Ritualul clarvazatorului – denumit Karwak – permite deschiderea unor cai cerebrale pentru energie, prin instalarea unor filamente de lumina din cortexul vizual in ochiul al treilea si in inima. Aceasta practica va trezi asa-numita “vedere interioara”, dar si abilitatea de a percepe lumea invizibila.

Cele trei ritualuri transmise pe linie energetica

 • Ritualurile pastratorilor zilei– Pampa Mesayok – este un ritual in care veti fi pusi in legatura cu o linie renumita de maestri vindecatori din trecut. Primirea acestui ritual va permite sa lucrati cu energia locurilor sacre din diverse parti ale lumii, sa fiti sustinuti in munca energetica pe care o efectuati, dar si sa va vindecati partea feminina din dumneavoastra, pasind astfel dincolo de frica si practicand pacea interioara.

 • Ritualul pastratorilor intelepciunii– cunoscut ca Alto Mesayok – prin care veti fi conectat la o linie a Fiintelor de Lumina din trecut, dar si din viitor (in traditia samanica incasa neexistand trecut, prezent sau viitor, ci o curgere permanenta a timpului). Primirea acestui ritual va ajuta sa chemati pastratorii intelepciunii, rugandu-i sa-si codifice intelepciunea si cunoasterea pentru ca sa vindecati partea masculina din dumneavoastra, sa pasiti in afara timpului, sa aprofundati medicina samanica si sa gustati infinitul.

 • Ritualul pastratorilor pamantului– Kurak Akullak – va va pune in legatura cu Fiintele Superioare, protectorii Galaxiei si ai sistemului nostru solar, dar si cei ce sustin viata pe Pamant. Primirea acestui ritual va pune in legatura cu stelele, soarele si planeta noastra. Va invata caile “vazatorilor” si ale visatorilor pentru a le aduce in lume.

Cele doua ritualuri ce vor veni

 • Ritualul pastratorilor stelari– Morshay Karpay – va stabilizeaza campurile energetice dupa marea schimbare a vibratiei energetice ce a survenit in anul 2012. Dupa primirea acestui ritual, corpul fizic incepe sa evolueze in corpul omului de lumina (homo luminosus). ADN –ul dumneavoastra este recodat, procesele de imbatrinire sunt incetinite si deveniti mai rezistent la boala.

 • Ritualul Creatorului– Taitanchis Tranti – va trezeste Creatorul sau Lumina Interioara Divina, astfel incat sa realizati ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic graunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers. Acest ritual nu a fost pana recent disponibil pe Pamant, el fiind primit doar direct de la Spirit.

Durata cursului: 20 de ore (doua zile si jumatate)

Se primesc:

 • manual;

 • diploma de atestare;

 • propria lui piatra Pi, pentru efectuarea initierilor.

Cele 9 ritualuri initiatorii au abilitatea de a transforma constiinta umana – prin modificarea matricei, modelul luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim, ne vindecam si murin in mod diferit, pe masura ce corpul nostru fizic evolueaza intr-un corp al luminii.

Mai multe detalii despre acest curs gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*